2014. január 15., szerda

China Glaze - Passion For Petals

"Újszülöttnek minden vicc új" tartja a mondás és én a blogvilágban még újszülöttnek számítok, így azok a körömlakkok is újdonságot jelentenek számomra, amit mások talán már el is felejtettek. Ilyen ez a China Glaze szépség is, ami - ha nem tévedek - tavaly tavasszal került a polcokra. 

Talán az enyhe idő az oka, de ma megkívántam egy kis tavaszias hangulatot és készítek egy kis bemutatót azok számára, akiknek hozzám hasonlóan még újdonság a China Glaze márka. A lakkot a Nailland webshop-ban vásároltam, 1490 Ft-ért ami szerintem reális ár, mert nagy adag (14 ml) kifogástalan minőségű terméket kapunk a pénzünkért.





Magát a kiszerelést talán már nem kell bemutatni, én kifejezetten szeretem a China Glaze lakkok ecsetét, személy szerint a keskeny, egyenes ecseteket favorizálom, lehetőleg hosszú szárral és max. golyóstoll vastagságú kupakkal. A rövid szárú ecseteket és a kis bumszli kupakokat nem szeretem, nem állnak kézre.

A lakk állaga közepes, nem túl híg, nem mászik be a körömágy alá, könnyen, egyenletesen terül, nem csíkoz és gyorsan, buborékmentesen szárad. Két rétegben tökéletesen fed. Fedőlakk nélkül látjátok a képeken. Nekem nagyon tetszik a színe, lazacos-pinkes árnyalatokban játszik. Nézegettem több külföldi swatch-ot, láttam hogy akik használták mind másmilyennek látták. :) A málnától a lazacig, a narancstól a vörösön át a pinkig mindenféle meghatározással találkoztam és most próbálom minden arcát megmutatni.







Nagyon szeretem az ilyen nem túl feltűnő, de mégis izgalmas színeket. Örülök, hogy beszereztem, jó vétel volt, bátran ajánlom nektek is!

Üdv:

13 megjegyzés:

  1. Nagyon szép! :)) A színe szerintem ilyen narancsos-lazacos nemtudom.. valami ilyesmi. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D ez az, ez az, nagyon jól megfogalmaztad, pont ezt az "ilyesmi-faktort" szeretem benne!

      Törlés
  2. Nagyon szép, jól áll rajtad :)

    VálaszTörlés
  3. Különleges szín. kifejezettem szép!!

    VálaszTörlés
  4. nagyon szép ez nekem is kell
    nyáron tuti kedvencem lesz,imádom az ilyen érdekesen szép színeket.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép szín, nekem is tetszik.

    VálaszTörlés
  6. Már régóta nézegettem ezt a lakkot, de most úgy érzem, nyárra ez KELL nekem.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép ez a szín, régóta vadászok már hasonlóra :)

    VálaszTörlés
  8. Tényleg nagyon szép színe van. :) És a minta annyira cuki! :)

    VálaszTörlés