2015. augusztus 27., csütörtök

Borongós


Szörnyen nyomasztó ez a nyárutó számomra, tökéletes hónapok állnak mögöttem és most szinte fizikai fájdalmat okoz a tudat, hogy hamarosan vége... például megkezdődik az iskolaszezon, amitől már előre félek... :(((  



De ez a szorongás eltörpül a külvilágból érkező hírek mellett, a negatív események súlya ólomként nehezedik a vállamra. Le sem kell írnom mi aggaszt, gondolom értitek mire gondolok. "Vihar előtti csend" vesz körül, süppedős és utálatos átmenet a biztos jó és a vélelmezett rossz között... veszélyes ez a lehangolódás, mert könnyen csaphat át masszív borúlátásba, ezért megpróbáltam elterelni a gondolataimat egy szép manikűr elkészítése erejéig... ilyen lett. :)))




A felhasznált lakkok:

Avon Nailwear Pro - Noir Emerald
Moyra Metal Effect - 301


Üdv:





17 megjegyzés:

  1. Hajaj, küldöm a pozitív energiát!
    Csodás manikűr :) Még a héten a nyár megmutatja igazi arcát :)

    VálaszTörlés
  2. Fel a fejjel! :)
    Remélem, az őszben is megtalálod a szépségeket, mert ez a manikűr csodás lett. :)

    VálaszTörlés
  3. Fel a fejjel! :)
    A hírek valóban aggasztóak, de nem élhetjük le az életünket folyamatos aggódás közepette.
    Nagyon szép ez a mani, kifejezetten őszies :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Általában jó kedvű vagyok, csak mostanában ömlik rám a sok rossz hír, ezek elterelik a figyelmem a jó dolgokról... sajnos. Tehát többet kell majd manikűröznöm, az felvidít :)))))))))

      Törlés
  4. A bánat tava, melyet a vihar szele telefújt hervadó virágszirmokkal, de a Nap süt még és a fényben megcsillannak az ázott szirmok. A látvány szépsége szívbe markoló.

    Ha tehetném, én is bennefelejteném magamat az idei nyárban, mert egészen biztosan tudom, hogy a közelgő ősz számomra óriási veszteséget hoz majd.....ez szörnyű és egyben különös az ember életében. Nincs hatalmunk megállítani az Időt, mert nem Ez az, ami megadatott nekünk. Utazók vagyunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen gyönyörű hasonlat, egy költő veszett el benned! Szorítok érted, hogy legyen elég erőd a nehéz időkben és bízom benne, hogy előbb-utóbb jut valami jó is itt-ott a kanyarban...

      Törlés
    2. Köszönöm. A veszteség megtörtént, és ígérem, nagyon igyekezni fogok minden erőmet összeszedni, felállni és menni tovább az utamon.

      Törlés
  5. Szép a manikűr, megértelek, nekem sincs jó kedvem, ha ugyanezekre gondolok, de már régóta, talán egy éve kezdődött, semmi sem lesz jobb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nyomasztó, mert minduntalan visszakanyarodnak a gondolataink...

      Törlés
  6. Itt a nyár még tombol, borzalom meleg van.
    A manikűröd egyszerűen csodás.

    VálaszTörlés