2015. szeptember 9., szerda

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Gyűjtemény



Augusztusban nem igazán voltam aktív blogger, ezért kimaradtam a legutóbbi VKP-ből, de amikor megláttam, hogy a gyűjteményekről lesz szó ezen a héten, akkor azonnal tudtam mit fogok publikálni. Hát persze, hogy a  körmös bazáromat :)))))))))))))

Annak ellenére, hogy én a körmös blogokon belül nem a fogyasztás ösztönző, inkább az alkotásra, önkifejezésre buzdító vonalat képviselem, még így is tekintélyes gyűjteményt halmoztam fel a külső szemlélő számára értelmetlen, haszontalan kacatokból... emiatt gyakran van lelkiismeret furdalásom, amit csak az enyhít, hogy általában alacsony árfekvésű dolgokat veszek, s ha van is drága holmim, azt általában "kéz alól" veszem, vagy kiárusításokon. 

Lássuk az én kis gyűjteményemet, ami az igazi megszállottakéhoz mérve azért nem egy nagy durranás ám!!!

Lakkok: kb. 300 db (a kép csalóka, mert a kékek a zöldek és a lilák is 2-3 sorba vannak zsúfolva. :))))


A körömápoló eszközeimet üveg edényekben tárolom, van itt minden ami kell:



Igen... én is látom, hogy elkélne a nagytakarítás, de most minden nap friss mani van a blogon és ugye ez áldozatokat követel....

Aztán vannak még apró pici bolondságaim, például szegecsek, szórógyöngyök, díszítőszalagok, megkezdett matricaívek, stb. ezeket egy remek kis KIK-es tároló fiókjai rejtik:


Imádom a körömmatricákat és a fóliákat, 3D díszeket, strasszokat, kicsi és nagy glittereket, bársonyporokat, akrilfestékeket és minden őrült kis bigyót. Ezeket cipős dobozokban tárolom és sokkal ritkábban veszem elő, mint amit megérdemelne ez a kis arzenál. 




Akut nyomdázási láz söpör végig a körömlakkrajongók táborán már egy-két éve, nyilván engem is magával ragadott:




Remélem tetszett nektek ez a kis gyűjtemény, kukkantsatok be a többi VKP-s lányhoz is!

Üdv:


12 megjegyzés:

  1. Szép kis gyűjtemény, a polcod nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  2. Uhh m ilyen gyűjtemény, a polcodat elfogadnám, megmutatom a páromnak ilyet kérek tőle :D

    VálaszTörlés
  3. Uhh m ilyen gyűjtemény, a polcodat elfogadnám, megmutatom a páromnak ilyet kérek tőle :D

    VálaszTörlés
  4. Na, most ledöbbentem, de valahol logikus, hogy van kelléked az alkotásokhoz. Nekem feleennyi lakkom van és semmi matrica, csak nyomdázási cuccok és egy kallódó díszítőcsík. Én nem azzal szoktam magam nyugtatgatni, hogy olcsó, amit veszek, hanem hogy használom ám őket és fogynak is, nemcsak szaporodnak. A nyomdázás csak úgy eszi a lakkokat, meg az is, hogy kétnaponta festegetek, lábon is hetente, télen is.
    Nagyon-nagyon tetszik ez a polc :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik a polcod viszont a közel 1000 körömlakkomnak nem lenne egy elég. Szép gyűjteményed van a nyomda lemezekből és a körömmatricákból. Irigyelni való :))

    VálaszTörlés
  6. Akkut nyomdázási láz... :D Hát igen azt hiszem szép lassan mindenki az áldozata lesz... Emlékszem az első használható lemezem egy Moyou volt, amit a Naillandben vettem, aztán próbaképpen nyomdalamezt választottam tesztelésre a BPS-en, és onnantól kezdve nem volt megállás... :D Ennek még csak alig egy éve, de már annyi lemezt gyűjtöttem be azóta, hogy alig tudok néha választani... :DPedig másfél évvel ezelőtt el sem tudtam képzeni "mit lehet annyi lemezzel kezdeni" amennyi a nyomdázós lányoknak van... :D

    VálaszTörlés