2015. december 14., hétfő

Téli baglyos manikűrEzzel a manikűrrel neveztem a Moyra által meghirdetett manikűrversenyre. Sajnos nem találtatott elég érdekesnek a sok hópehely és norvég minta között. S valóban, így utólag, a mezőnyt elnézve tényleg eléggé kilóg a sorból. 

Ahogy a pályamunkák like-számát nézegettem, arra a véleményre jutottam, hogy az én ízlésem eléggé eltér a közízléstől... hogy ez jó vagy rossz, az relatív. "Mitvanmittenni?"  Ez már így marad! :)))) 

Mutatom az én árva kis hóbaglyomat:Ez volt az első és egyben az utolsó próbálkozásom manikűrversenyen, úgy látszik, ez nem az én műfajom. Az elvont ötleteimmel nem illek bele a populáris vonalba, rajtatok kívül valószínűleg nem is nagyon érti senki, amit csinálok. Nektek viszont hatalmas köszönet, hogy visszajártok ide és a korábbi pozitív megerősítésekért is nagyon hálás vagyok!

Öröm az ürömben, hogy az egyik nyertes  az általam is nagyra értékelt T. Andi lett,  neki ezúton is szívből gratulálok!!! 


Üdv:28 megjegyzés:

 1. Ezzel nem nyertél??? Hát, mit ne mondjak, csalódtam. Én simán adtam volna neked egy 25.000 Ft-os díjat! ;)
  Csodás lett, nem tömeg-manikűr. Egyedi és pont ezért tetszik! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, nagyon kedves vagy! Most legalább még jobban felértékelődött számomra a blog révén megismert rokon lelkek virtuális társasága! :)

   Törlés
 2. Pedig nagyon szuper lett, mind a kivitelezést, mind a színvilágot tekintve. Valóban nem egy tucatmanikűr, de ez így van jól! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Ciiska, nagyon jól esik amit írtál :)

   Törlés
 3. Nekem is nagyon tetszik ez a mani! :)

  VálaszTörlés
 4. Ne vegye a kedved, szuper volt a manikűröd! :)
  Én pont azt szeretem a Te alkotásaidban, hogy (pozitív értelemben) kilóg a sorból és nem tucatmanikűr, ezért nézem meg mindig az alkotásaidat (még ha ritkán is sikerült kommentelni). Szóval szerintem bátran jelentkezz még ilyen versenyekre, mert igenis ott a helye az igényes alkotásaidnak!

  VálaszTörlés
 5. Ezzel a manikűrrel valóban nem lehet manikűrversenyt nyerni.
  Ezzel az emberek szívét lehet meghódítani.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jaj, van még, csak rányomtam! :D
   Lenyűgöző munka, a színpárosításod már megint elképesztő, soha nem hoztam volna össze ezt a három színt, még gondolatban sem, te meg csak úgy csípőből...ez igen. :)

   Törlés
  2. Köszönöm, Bandita! Ez a cél valóban közelebb is áll hozzám :)

   Törlés
  3. Beelőztél :))) Szóval a szíveket akarom, igen :)

   Törlés
 6. Imádom! <3
  Egyszerűen elmondhatatlan vonzalmat érzek a baglyok iránt... :D

  VálaszTörlés
 7. Szilvia this is amazing and spectacular nail art :DDDDD

  VálaszTörlés
 8. Csodaszép ez a manid Szilvi! Nem is gondoltam, hogy te csináltad csak most olvastam a posztodat. Vegyél csak részt versenyen, mert úgy látom ezt a manidat tekintve, hogy a versenyszellem igen jó hatással van rád. Ez a színválasztás elképesztően egyedi! Nem látom az instán..kéretik kiposztolni! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Spontán jöttek a színek, nem nagyon gondolkodtam a kompozíción, csak így sikeredett! Insta? Értettem, igenis :))))))) ;)

   Törlés
 9. Ez egy nagyon szép manikűr lett, szerintem sokan vagyunk, akik szívesen hordanánk. Gratulálok az egyedi ötlethez! :)

  VálaszTörlés
 10. Szerintem csodás lett!! (-: És éppen az adja a szépségét, hogy nem mindennapi, tucatmanikűr. A verseny meg.. Én nem kedvelem ezeket a versenyeket. Sajnos nem arról szól, hogy ki alkot szebbet, hanem arról, kinek van több ismerőse és ki hány embert tud beszervezni a likeolásokra...... :/

  VálaszTörlés
 11. Gyönyörű lett, nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 12. Köszönöm az említést Szilvi :) A meghirdetett versenyen tél volt a téma, leginkább a te manikűröd hangulata adta vissza ezt nekem. Én is esélytelennek éreztem magam a sok műköröm között és olyan kedvetlenül küldtem be a képet a múltkori CICI&SISI-s játék eredménye után. Bár, ott is kaptam vigaszdíjat, tehát nem panaszkodom :) Szeretem az alkotásaid, mert van benn fantázia, kreativitás, élet, nem csak tucat manikűröket alkotsz. Szóval, én imádom a baglyodat :) és még sokan mások is!!

  VálaszTörlés
 13. Kilóg a sorból? Hm, szerintem ez egy tök normális manikűr, nekem tetszik! Pont úgy jó, ahogy van, fákkal, bagollyal, nagyon hatásos.

  VálaszTörlés
 14. Nagyon tetszik a kis baglyod! Szerintem ne add fel ilyen könnyen, nagyon ügyes vagy! Andinak gratulálok a nyereményhez!

  VálaszTörlés
 15. A színvállasztás és az egész ötlet kiválló. Egyszerűen imádom a baglyot.

  VálaszTörlés
 16. Szerintem nagyon jó lett,igazán téliesre sikerült. Én is neveztem a versenyre,de esélytelen volt a sok profi mellett. A részvétel a fontos :)

  VálaszTörlés
 17. Nagyon édes ez a mani! :-)

  VálaszTörlés
 18. Nagyon édes ez a mani! :-)

  VálaszTörlés