2014. február 19., szerda

Golden Rose Galaxy 13. - csilli-villi szertelenség

3 rétegben, fedőlakkal

Új szerzeménnyel bővült a készletem, a Golden Rose Galaxy 13 számú szépségével. Sötétrózsaszín zselében úszkálnak sötétkék-holo szálacskák, nagyobb holo glitterek és sok-sok csillámpor. A lakk gyorsan szárad, a felület érdes lesz, egy rétegben is használható rövid körmökön. A lakk állaga zselés, könnyen, egyenletesen terül, az ecset ideális mennyiségű csillámot vesz fel, kényelmes a használata. 
egy rétegben
Három vékony réteg vagy egy vékony és egy vastag réteg adja szerintem a tökéletes fedést. Fedőlakkot igényel, mert a sötétkék szálak egy idő után félig-meddig felválnak és akkor olyan lesz mintha szőrös lenne a körmünk. :) 

Tehát a végeredmény egy kusza, csillogó, rózsaszín nem hétköznapi manikűr:

lámpafényben
természetes fényben - árnyékban
napfényben


Legnagyobb örömömre tökéletesen egyezik az üvegben látható szín a körmünkön láthatóval. Bátran ajánlom a rózsaszín árnyalatok kedvelőinek. :)

Üdv:

15 megjegyzés:

 1. ezt eddig simán otthagytam, pedig mekkora nyári kavalkád! ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nagyon vidám és bohókás lakk, szerintem jó vétel :)

   Törlés
 2. Ez mind szép és jó, de a lemosása meddig tart? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hátt... az az igazság hogy lepattogtattam... tudod van ez a hóbortom hogy a kiálló dolgokat elkezdem kapargatni... ezzel is ez történt sajnos... viszont nem szárította ki a kezemet az aceton! :)

   Törlés
 3. Hűűűű, ezen meg azon gondolkodtam ami nekem meg volt, végül ugye azt választottam ami nekem is meg van, de most már ez is kell...olyan jók ezek a Galaxy lakkok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. én is megvettem azt is amit nálad láttam, a világosrózsaszínt :D pont a te hatásodra :D fertőzzük egymást rendesen... :)

   Törlés
 4. Akkor én leszek a kakukktojás, de nekem nagyon nem :/ Aztán ki tudja, lehet pár hónap múlva ez lesz a kedvenc lakkom :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ... én a rücskös-feketés "bitumen" lakkokkal vagyok ugyanígy :D

   Törlés
 5. Nálam sem nyerő ez a Galaxy lakk, jobb szeretem a mélyebb színeket és a kevésbé híg "úszkáló lakk" állagot - vannak itt elvárások kérem :DDD
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D hát igen, meg kell hagyni unalmas lenne a blog-élet, ha mindenkinek mindig ugyanaz jönne be :D

   Törlés
 6. Nekem még egy pink alapot lehet elbírna. :) De így sem rossz, bár nem sikerült teljesen magamévá tenni. :D

  VálaszTörlés