2014. február 2., vasárnap

ADEN No. 85. Big Challenge

Az eredeti tervem az volt, hogy lemosom a hétvégi rózsás manikűrt és készítek helyette valami semlegeset hétköznapra, de egyszerűen nem volt lelkem a még makulátlan állapotban lévő matricákat tönkretenni. Gondoltam, talán ha egy nude lakkot teszek a fekete csillámos helyére, az megfelelő kompromisszum lehet:


Szeretném röviden bemutatni ezt az ADEN lakkot. A katalógusban sokkal sötétebbnek nézett ki, mégpedig így:

forrás
Kicsit megijedtem amikor először megláttam a valódi színét, mert a világos lakkoknak gyakran rossz a fedésük. Szerencsére ezzel a lakkal nem volt ilyen gondom. Az első réteget vékonyan kentem, így teljesen átlátszó volt, mintha csak körömerősítőt használtam volna. A második rétegnél közepes mennyiséget vittem fel a körmeimre, így már teljes volt a fedés, egyenletesen terült, nem csíkozott, gyorsan fényesre száradt. A képen nincs fedőlakk rajta, anélkül is ilyen fényes. Elégedett vagyok ezzel a lakkal, ez speciel semmivel sem rosszabb minőség mint drágább és pedigrésebb társai. Bátran ajánlom megvételre a nude színek kedvelőinek, a 11 ml-es kiszerelés ára a webshopban 381 Ft/db.

Üdv:


11 megjegyzés:

 1. tetszik az egész. szép a matrica a körömlakk sem elhanyagolható.

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű ez a lakk. És a körömmatricával valami mesés lett. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Elég nagy a minőségbeli szórás ennél a márkánál is - mint általában a lakkoknál - de ez a szín abszolút kifogástalan szerintem is.

   Törlés
 3. Jó színe van a lakknak és a matrica is tetszik. A napokban próbálkoztam hasonló egész körmös matricával, de a 3. ujjamnál feladtam...majd máskor újra próbálkozom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. hát én is elszórakoztam vele egy darabig... :)))

   Törlés
 4. Nagyon szép ez a lakk is és kifejezetten jól megy hozzá a matrica! :-)

  VálaszTörlés
 5. nagyon tetszik ez az aden lakk :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép az Aden lakk és nagyon illik hozzá a matrica :)

  VálaszTörlés
 7. Lehet meglesem ezt a lakkot élőben is. :) Szép ezzel is a matrica. :)

  VálaszTörlés