2014. május 7., szerda

Bornpretty review - QA83 nyomdalemez és fehér half pearlElkészült az első próbám a tesztelésre kapott termékek egy részével. 

Biztos emlékeztek még rájuk, balra a félgyöngyök, jobbra a lemezek láthatóak.
A rohanós hétköznapok nem biztosítanak igazi alkotó hangulatot, de már mindenképp szerettem volna mutatni valamit körmön is, ezért - amennyire lehetséges volt és amennyire a fantáziaszegényebb üzemmódom engedte - a "munkaköröm" kategóriában alkottam meg az alábbi manit:


A nyomdalemezről direkt egy finom mintázatú motívumot választottam, kíváncsi voltam, hogy a vékonyabb vonalak is visszanyerhetők-e. Amint láthatjátok, a minta maradéktalanul átkerült a körmömre, elégedett vagyok. Alapnak az ADEN 72-esét használtam, nyomdázáshoz a Moyra 03 fehéret.


A gyöngyök mérete egységes, kidolgozásuk jó minőségű, nem sorjás. Korábban e-bay-ről rendelt strasszokról ugyanez nem mondható el, aki még nem égette meg magát gagyi termékkel, annak fontos lehet az info, hogy ez egy megbízható termék. A strasszokat általában megnedvesített pontozóval veszem fel, de ezeket a kis félgömböket ecsettel tudtam ügyesen megfogni, mert a pontozóról lecsúsztak.

Az első két kép élethű, ezt a harmadikat csak szórakozásból készítettem. Ugye-ugye milyen becsapós tud lenni az internet?


Remélem hamarosan lesz majd időm egy izgalmasabb manikűr készítésére is :)

A 10%-os kuponkód továbbra is elérhető a blog oldalsávjában, ahogy sok más nail-art bloggerinánál is, használjátok ki a kedvezményt, érdemes! :)

Üdv:
14 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett :)
  Amit tőled nyertem nyomdalemezt az is Bornprettys ügye ?? :)

  VálaszTörlés
 2. Hú de jó lett. Nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű O.O én még mindig nem tudok nyomdázni...:D

  VálaszTörlés
 4. Szuper jól néz ki ez a manikűr! Nagyon elegáns!:)

  VálaszTörlés
 5. Ó, hát ez....csodaszép!!!!

  VálaszTörlés
 6. Tényleg nagyon elegáns, én is szeretem a félgyöngyöket :)

  VálaszTörlés
 7. ezek a gyöngyök nekem is megvannak,olyan szépek
  nagyon feldobja a manit :)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szép lett, iszonyúan tetszik. Se félgyöngyöt, se nyomdázást nem használtam még, de mindig ámuldozom az alkotásaitokon (szerettem volna rendelni akciósan moyou palettát és nyomdázót a nailland-től, de mire oda jutottam, már nem volt készleten...)

  VálaszTörlés
 9. Tetszik nagyon! Olyan kis finom. :)

  VálaszTörlés