2014. július 20., vasárnap

Jollie France 68

A nagy nyereményemről hírt adó posztban megígértem, hogy szép sorban hozom a manikat nektek. Nagyon kedvelem a Jollie France lakkokat, nincsenek "agyonreklámozva" ezért fontosnak tartom hogy felhívjam rá a figyelmeteket.

Ismeritek a nézeteimet a lakkok ár-minőség-márkanév relációját illetően, hisz minden posztomból és kommentemből kiderül, nem hiszek a csodamárkákban és nincsenek előítéleteim az olcsóbb lakkokkal szemben sem. Mindig ár-érték arányban gondolkodom és a JF lakkoknál ez nagyon jó. Például ennél a szépségnél is:

A reggeli nap meleg fénye kissé rózsaszínes árnyalatba öltöztette a lakkban úszó ezüst pigmenteket, ezért árnyékban is lefotóztam, így élethűbb a szín.

Segítsetek nekem, kommentben légyszi írjátok meg, hogy ez fólia vagy metál finish ?

A gyűrűs és a mutatóujjam kapott még egy réteget az Essence 02 Julia nevű glitter-topperéből is, de ezt majd még megmutatom krém finish-en is, mert ezen a fényes alapon kevésbé érvényesül.A JF lakk két rétegben fed. Már az első réteg sem csíkoz, nagyon kellemes az állaga, könnyű vele dolgozni, nem folyik bele a sáncba és nem is kezd el száradni már kenés közben, valószínűleg épp ezért a száradása átlagos, Astor Already Dry-al gyorsítottam meg.

A Jollie France lakkokat neten itt lehet megrendelni, 450 Ft/db áron lehet hozzájutni, sajnos a webáruház képei elég gyenge minőségűek és nem is igazán színhűek, ezért én inkább a fodrászkellékestől való beszerzésnél maradok. 

Üdv:23 megjegyzés:

 1. Gyönyörűséges, de én pl fogalmam nincs hogy milyen finis ez. Hiába olvastam Ági posztját a finisekről, én még most sem tudom némelyiket megkülönböztetni egymástól :)

  VálaszTörlés
 2. Szép színe van, első lakkom is JF volt, mindig valami kisboltban vettem, sokáig bírta. Fogalmam sincs milyen ez a finish :) Nekem metál, de ki tudja.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül ezzel a kérdéssel :D

   Törlés
 3. gyönyörű :) sajnos nekem még kb. 8 éve, mikor elkezdtem lakkozni olyan rossz tapasztalatom volt egyszer két JF lakkal, hogy azóta az üvegre sem bírok ránézni :( :D ilyenkor érzem, hogy kár, mert szép lakkjaik vannak ^^ finishről fogalmam sincs :) pedig én is olvastam Ági posztját, de nem tudom megjegyezni őket xD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egek, mi történhetett, ami így elvette a kedved? Én a NYC lakkokkal jártam így, teljesen elvesztettem a bizalmam a kezdeti nagy lelkesedésem gyorsan alábbhagyott amikor kiismertem a természetüket. Talán nem világos krém színekkel kellett volna próbára tennem a márkát, akkor nem járok így :D

   Törlés
  2. egyrészt még nem tudtam lakkozni egyáltalán :D akkor kezdtem próbálgatni s dolgokat, volt már pár lakkom, és vettem két JF-et. egy feketét meg egy vöröset. ugye mellémentem, stb, lehetetlen volt leszedni, nem száradt elég gyorsan, belenyúltam, megfogott mindent, büdös volt, szóval minden bajom volt vele :D olyan ocsmányul sztem soha nem kentem ki a körmömet, mint a JF lakkokkal és azóta ha már vminek olyan az üvege akkor elfutok :DDDD

   Törlés
 4. Válaszok
  1. Én is nagyon szeretem a szép lila árnyalatokat :)

   Törlés
 5. Azt hiszem ez nekem is megvan, most akarom majd eladni, mert nem tudom kihasználni. Én egyik kategóriába sem sorolnám, szerintem a denim lakkoknak van hasonló finise. Mattítva is tök jó lehet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tök jó ötletet adtál a mattítással! Hol árulod a lakkjaidat?

   Törlés
  2. Majd a blogon, már alakulóban a bejegyzés, kb 2 hete szenvedek vele :)

   Törlés
 6. Kimondottan jól áll Neked ez a szín :)

  VálaszTörlés
 7. Bár ez nem az én színem, de neked nagyon jól áll! A Jollie France lakkokat én is szeretem, nem is tudtam, hogy lehet neten is rendelni. Köszi az infót :)

  VálaszTörlés
 8. i would call it shimmer ! with some metalic powder adds
  dont know ! but is nice on your hand !

  VálaszTörlés
 9. Nem is tudtam, hogy a JF lakkok ennyire jók.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó régóta a piacon van, csak nem nagyon reklámozzák. Amióta van DM és Rossmann sokan átszoktak oda a kis fodrászkellékes üzletekből, pedig az ilyen kis boltokban egy kis szerencsével kincsekre lehet lelni. No persz a DM-ben és a Rossmann-ban is, ezeket főleg a trendkiadások és az akciók miatt szeretem.

   Törlés
 10. I like both nail polishes here, the Essence topper looks interesting :)

  VálaszTörlés