2014. július 12., szombat

Summer Nails Challenge - Tengerpart / Strand


Tengerparton egyszer jártam életemben, annak is már több mint húsz éve, azóta homokot még csak-csak láttam, de a tengerrel évek óta az a legközelebbi kapcsolatom, ha megnézem a Spongyabobot a TV-ben. Innen jött az ötlet a manikűrhöz.


A mintát a gyűrűsujjamra készítettem el, a nyomdamatricás módszerrel. A többi ujjamra homokszerű lakkozást akartam készíteni. 

Nincs homokszínű homoklakkom, ezért egy kis cselhez folyamodtam. A Golden Rose Rich Color 10 számú nude lakkot vittem fel 2 rétegben a körmeimre és fedőlakk helyett egy réteg fehér homoklakkot kentem rá, ami a Lovely Snow Dust kollekcióból származik. 

Ki gondolta, hogy ezzel a téli lakkal én egy nyári manikűrt fogok alkotni? Ugye-ugye, ezért van az, hogy nem csak szezonális színeket érdemes megvenni, hanem bármikor bármilyet, hiszen sosem tudhatjuk melyik mire lesz jó :))))


Furcsa módon a csillogást csak akkor sikerült lefotózni, amikor homályos képeket készítettem. Általában nem szoktam homályos képeket feltenni, de most az egyszer nézzétek el nekem, ezt a fényjátékot mindenképp meg akartam osztani veletek:


Üdv:


27 megjegyzés:

 1. Nagyon ötletes lett! Imádom Spongyát :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én a kislányom miatt figyeltem fel rá, ő nézte folyton és annyira élvezte hogy becsatlakoztam hozzá, hogy osztozzak az örömén. Egy idő után egész belopta magát a szivembe ez kis szivacs :)

   Törlés
 2. Behalok, ez nagyon jó :D Mondjuk én nem szeretem Spongya Bobot, de nagyon ötletes, hogy őt mintáztad meg a körmeiden, ilyet még nem is nagyon láttam :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Dashica Infinity 65 palettán van ez a minta :)

   Törlés
 3. Ez nagyon cuki lett! Spongya nagyon jó ötlet,nekem eszembe sem jutott.:)

  VálaszTörlés
 4. ez tényleg nagyon király!! hihetetlen jó lett spongyabob :D és a többi körmöd színe is mesés :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A homokszínű homok köröm annyira megtetszett, hogy máskor is fogom viselni, sőt kedvet kaptam, hogy a fehér Snow Dust-ot kipróbáljam pasztell színekkel is :)

   Törlés
 5. Oh ez milyen ötletes! :D Imádom Spongyabobot! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Spongyabob egy igazán különös figura, eleinte idegesített a hangja amikor hallottam a tévében, de egyszer leültem megnézni hogy mit néz a gyerek és ott ragadtam mellette :D

   Törlés
 6. :D Imádom Spongyabobot, egyszerre fáraszt le és kapcsol ki. Nagyon tetszik a manikűr, szuperül megfestetted Spongyabobot!

  VálaszTörlés
 7. Szeretem én is Spongyabobot , és nagyon szép manikűr lett <3

  VálaszTörlés
 8. A minta jó, bár, nem szeretem a spongya figurát :) A homok megjelenítése szerintem tökéletes lett ezzel a kombinációval :)

  VálaszTörlés