2014. július 25., péntek

Springfield Cosmetics: NightIndigó, ez volt az első gondolatom amikor kifestettem a körmöm ezzel  a gyönyörűséges Springfield lakkal. A következő gondolatom már a tinta volt, az az igazi kék, majdnem fekete, amit az elegáns klasszikus töltőtollakba tesznek. Ezek a lakkok is Erzsi csomagjában érkeztek, nagy izgalommal vettem őket használatba, nézzétek milyen szépek együtt:

A Springfield lakkból két rétegre volt szükség, szépen terül, könnyen kezelhető, száradása átlagos, én gyorsszárítóval segítettem rá. Ez volt az első találkozásom a márkával, nagyon örülök, hogy kipróbálhattam.

Az Essence toppert talán többen ismeritek, hisz ez a vidékiek számára is könnyen hozzáférhető. Sűrű, zselés állaga van, szükséges némi türelem a glitterek elegyengetéséhez és a száradáshoz is több időre van szüksége, mint egy átlagos glitteres toppernek, de a látvány bőven kárpótol érte.


Üdv:13 megjegyzés:

 1. Ezzel a manikűrrel megvettél engem kilóra *.* Micsoda gyönyörűséges éjkék lakk, topperrel meg még csodásabb :)

  VálaszTörlés
 2. Ez aztán sötét :) Nagyon tetszik a két lakk párosítása!

  VálaszTörlés
 3. Bár a napfényes nyáron kicsit sötét, viszont gyönyörűszép! Jó így ez páros :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon bejön ez a manikűr, annak ellenére, hogy nem igazán rajongok a sötét lakkokért, de ez most nagyon ütős lett! :)

  VálaszTörlés
 5. Szilvi szavai szaladnának ki a számon ám nekem is :D
  Hűha *-* (amúgy szuper a fejléced :) )

  VálaszTörlés
 6. Ó, ezek pazarul állnak egymáshoz. :)

  VálaszTörlés
 7. De szépek együtt :) a Springfield olyan mintha mikrocsillámokkal lenne tele :)
  Bianka

  VálaszTörlés
 8. Pretty mani! The topper is nice :)

  VálaszTörlés
 9. külön egyik sem tűnik túl nagy számnak, de együtt - főleg ezekkel a szegecsekkel - nekem is nagyon-nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés