2014. augusztus 25., hétfő

33DC - A pattern in your wardrobe


Ez egy holnapi bejegyzés lett volna, de bizonyos okból már ma közzéteszem. Akik figyelmesen követik a blogot, talán már sejtik, hogy miért? Erről azonban csak később esik majd szó, előbb manizzunk! ;)

Amikor megláttam, hogy ma a ruhásszekrényünkből kell inspirálódnunk, rögtön a csipke jutott eszembe. A QA92 paletta tesztelésekor többen említettétek, hogy a csipkeminta is érdekelne benneteket a lemezről. Nagyon szeretem a csipkét, gondolom nem meglepő, hogy a szekrényemben is fellelhető egy-két ilyen darab. A mai kihíváshoz egy beige alapon fekete csipkemintás kosztümkabátka lett az ihletadóm:







Nem vagyok maradéktalanul elégedett a munkámmal, mert a teltebb részek gyengén fedettek. Erről azonban nem a paletta tehet, hanem a lakk, amivel nyomdáztam. Igen, ez a Lovely Gloss Like Gel 34-es, ami egyébként a kedvenc fekete nyomdázáshoz használt lakkom és a kevésbé robosztus mintákat tényleg gond nélkül "viszi". Ide most kevés volt. 

Korábban használtam már ezt a mintát a Golden Rose Rich Color 16-tal, és akkor makulátlan volt a végeredmény, talán még emlékeztek is rá, a mutatóujjamon ugyanez a csipkeminta szerepelt:


A fentiek okán arra a következtetésre jutottam, hogy talán mégis érdemes lehet egy nyomdázólakkot beszerezni, legalább egy feketét, hiszen már egy éve blogolok. Igen, ma egy éve kezdtem :) Ennek örömére a közelmúltban elrejtettem egy kis játékfelhívást az egyik bejegyzés végén, amit a legszemfülesebb olvasók természetesen el is fogadtak, így ma ígéretemhez híven sorsolunk. Az ajándék meglepetés lesz, a nyertes csak akkor tudja meg mit nyert, amikor átveszi a nyereményét. Van azonban még egy meglepetésem, nemcsak egy nevet sorsoltam ki, hanem hármat. A szerencsések:

1. Lengyel Zsófia
2. Lucus
3. Bubica Vucko

Gratulálok! Lányok, hamarosan e-mail-ben jelentkezem. A többieknek is köszönöm szépen a figyelmet, legközelebb talán nektek kedvez a szerencse! 

Dear Bubica! You're one of the winners, please write me an e-mail to sly@tolna.net :)


Nagyon hálás vagyok érte, hogy az elmúlt egy évben nyomon követtétek a munkáimat és megtiszteltetek a véleményeitekkel. Sokat tanultam a körömdíszítésről tőletek és általatok. Amikor indult a blog, még nem volt határozott koncepcióm, mostanra már körvonalazódott, hogy a körmös bejegyzések közül a nail-art vonal a szívem csücske. Hogy a stílusom mennyire felismerhető, azt én nyilván nem tudom megállapítani, de a távoli célom és vágyam az, hogy a munkáimról beazonosítható legyek.

Remélem továbbra is velem tartotok, igyekszem majd igazi "szilvis" ötletekkel színesíteni a magyar blogvilág köröm-szekcióját, s bízom benne, hogy a manikűrjeim kidolgozottságán, a képeim minőségén is tudok még csiszolni. 

Óóó, majd elfelejtettem, gardrobe témában az alábbi linken tudtok a 33DC-hez csatlakozni:

<!-- start InLinkz script -->

<script type="text/javascript">
document.write('<scr' + 'ipt type="text/javascript" src="http://www.inlinkz.com/cs.php?id=439315&' + new Date().getTime() + '"><\/script>');
</script>

<!-- end InLinkz script -->

Üdv:






12 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez a fekete-nude manikűr! *-*
    Gratulálok, csajok! :)

    VálaszTörlés
  2. thank you dear Szilvi , i am realy glad ! you put a smile on my face !
    congarts to the other girls
    i have write you an email !

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép :)
    Boldog blogszülinapot :) !!!

    VálaszTörlés
  4. Happy Birthday to your blog Szilvia!! :) Beautiful, stylish mani, I like it very much :)
    Congratulations for winners
    Xo

    VálaszTörlés
  5. Boldog blogszülinapot! :)
    Nem rossz ez a manikűr, bár tény, hogy a Golden Rose lakkal szebb volt a nyomdázás. Fekete lakkból nekem az Essence nyomdázólakkja a kedvencem (mostanában szinte havonta elhasználok egyet)

    VálaszTörlés
  6. Csinos lett a manikűr :) Szerintem beazonosítható vagy, főleg az egyedi ötletekről, azokon mindig nevetgélek, hogy senki másnak nem jutott volna eszébe :)

    VálaszTörlés
  7. nagyon tetszik, imádom a csipke mintát. :)

    VálaszTörlés
  8. szerintem gyönyörű lett, olyan mintha direkt lennének világosabb részek. szerintem is egyediek az elképzeléseid, a festményedet a körmödre azóta se tudom kiverni a fejemből :)

    VálaszTörlés
  9. Szerintem is attól néz ki annyira jól, mert nem olyan sötét mindenhol! Szeretem a csipkét, van is három felsőm meg egy sálam :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon tetszik, pedig én nem rajongok a csipkéért :)

    VálaszTörlés
  11. Boldog szülinapot a Blogodnak! Szuper ötleteid és megvalósításaid vannak, amik egytől egyik csodásak! Ez a manikűr is gyönyörű lett! :) :)

    VálaszTörlés