2014. augusztus 5., kedd

Bornpretty Store - haul

Ma átfutott az agyamon, vajon elgondolkodott-e már a postásunk azon, hogy miféle küldemények jönnek hozzám heti gyakorisággal Kínából és miért? A kérdés nyilván költői, nézzünk meg inkább néhányat a közelmúlt zsákmányaiból. 

2 kis csomagot is kaptam egy héten belül a BPS-től, az egyiket rendeltem, a másikat tesztelésre küldték. Először a tesztelésre kapott holmikat mutatom:




Küldtek nekem egyet az új nyomdázójukból, több pózban is lefényképezzem, hogy érzékeltessem a méreteit. A párnája puhább, mint az Essence rózsaszín nyomdázójának, de keményebb, mint az általam használt fehér nagy kerek szilikonpárnás nyomdázóé. 



Nekem kicsit fura ez a téglalap alakú megoldás, de biztos ennek is van előnye, talán kevésbé maszatolja majd össze a korom körüli bőrt? Kicsit aggódom a használata miatt, mert ezt a keménysége miatt gördíteni kell majd, tehát szabályosan kell használni, nem lesz elég  simán belenyomni az ujjam, mint ahogy azt a fehér párnás nyomdázóval már megszoktam.


Azt is furcsállom, hogy ilyen pici a szára, kicsit esetlennek éreztem magam, miközben az ujjaim közt forgattam, persze az is lehet, hogy egyszerűen csak hozzászoktam a nagy bumfordi henger alakú nyomdázómhoz. Még gondolkodom azon, hogyan tudnám jól szemléltetni a két nyomdázó használata közti különbségeket, lehet, hogy valahogy összehozok majd egy összehasonlító video-t.


A lehúzója sajnos fém, én műanyag párti vagyok, de úgyis a használaton kívüli plasztik kártyáimat használom erre a célra, ezért nem nagy veszteség számomra, ha nem tetszik a készletben lévő lehúzó. 

A nyomdázót itt tudjátok megrendelni, az ára 3,27 USD. 
A bolt kínálatában megtalálható az a tipusú nyomdázó is, amit jelenleg használok, ez az.

A nyomdázó mellé választhattam még két terméket, mivel a BPS kínálatából a nyomdalemezekkel vagyok a legelégedettebb, ezek közül választottam kettőt. A fóliát azért hagytam rajta, hogy ne felejtsem el, melyek a tesztelésre kapott lemezek és melyek az általam vásároltak :D






A terméklinkekre kattintva elérhetőek más vásárlók által készített manikűr-fotók is, én imádom ezeket nézegetni. A QA91 -en szereplő minták  közül a chevron és a csíkos izgatja leginkább a fantáziámat, hisz tudjátok, hadilábon állok a szabályos minták szabadkézzel való megfestésével. Talán most majd sikerül nekem is néhány precíz munkát publikálni. Nagyon tetszik a kis madár kalitka is, szerintem nagyon romantikus. Már alig várom, hogy felavassam.

A QA92-t a csipkeminta miatt választottam, a geometrikus mintával pedig valószínűleg nyomdamatricát készítek majd. A napokban alkotói válság lett úrrá rajtam, de most megint tele vagyok megvalósításra váró elképzelésekkel. 

Lássuk mik azok a termékek, amiket én vásároltam:


Igen-igen, ezt is a chevron manikűr utáni epekedésem miatt rendeltem meg, kíváncsi vagyok hogy muzsikál majd. Itt találjátok, ha ti is szeretnétek ilyet rendelni. 

No és a lemezek, ugye... még kettőt beszereztem, mert lemezből sosem elég:





Ezt a két palettát szintén az egyenes vonalak miatt vettem meg, de a pacaminta is nagyon tetszik. Nagyon inspirálóak a textil ihlette minták.


Ha rendelésre adjátok a fejeteket, akkor ne hagyjátok ki a 10%-os kedvezményre jogosító kuponkódot: 

GSRX31

Felkeltette valamelyik termék az érdeklődéseteket? 

Üdv:


9 megjegyzés:

  1. Pint nyomda vásárlás előtt állok, nagyon szívesen venném róla a tesztet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A mai posztban írtam róla részletesebben. Nem annyira jó, szerintem a fehér kerek szilikonpárnás nyomdázó a tuti :)

      Törlés
  2. wonderful things :) these plates looks very interesting :)

    VálaszTörlés
  3. Nálam a BPS lemezek elég vegyesen muzsikálnak, mintha nem minden mintát véstek volna ki rendesen. Ennek ellenére én is rendelek majd még közülük :)
    Mekkora a mérete a teljes körmös mintának? Teljes körmöst még nem rendeltem tőlük, mert félek, hogy nem lesz elég nagy a körmeimre

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma teszteltem, most én is hasonlóan érzek, korábban csak pozitív tapasztalataim voltak. A teljes körmös minták mérete 1,6*2cm, a QA-s lemezeken mindegyiken ekkorák a minták - legalábbis eddig ahányat rendeltem, mindegyiken ilyen nagy volt a minta.

      Törlés
  4. a QA92-es paletta tetszik a legjobban, várom a teszteket :)

    VálaszTörlés
  5. Annyira szépek a nyomdapaletták *.*

    VálaszTörlés