2014. szeptember 23., kedd

Letörve

Az elmúlt napokban nagyon sok kedves szót kaptam tőletek az új - szögletes - körömformámat illetően, ezt ezúton is köszönöm! Az örömömbe azonban üröm vegyült, mert az egyik körmöm növesztéssel össze nem egyeztethető sérülést szenvedett, így az összeset le kellett reszelnem.

Természetesen a kihívások kellős közepén kell az ilyesminek megtörténnie - igaz nálam mindig kihívás közepe van - tehát nekem most dupla kihívás lesz az elkövetkező néhány hétben a manikűrözés... szerencsére az alkotókedvem nem tört le, csak a körmöm, ezért úgy döntöttem, hogy nem fogom szüneteltetni a blogot a növesztés idejére, hisz ez is én vagyok. 

Az első sokk leküzdésére arany és glitter pakolást kaptak a kicsikéim, talán így könnyebb  lesz feldolgozni a traumát :)


Remélem a csuti körmök nem tántorítanak el benneteket a blog olvasásától és velem maradtok addig amíg újra értelmezhető formát öltenek. :)


Ui: már nem is emlékeztem rá milyen érzés ujjbeggyel tapintani és szörnyen hiányoznak a kis koccanó körömhangok... :)))

Üdv:


24 megjegyzés:

  1. Szerintem teljesen jól néznek ki :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem röviden is nagyon jól mutatnak a körmeid...sőt! Van jó néhány menő blog, ahol mindig rövid körmöket visel az írója. Én egyszerűen nem tudom szögletesre kialakítani, pedig többször próbálkoztam.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem röviden is teljesen jó, nekem ez is nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. Így a legszebb szerintem! :3

    VálaszTörlés
  5. what a pretty glitter! love it Szilvia :D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép a mani! :)) Nekem is mindig letörnek a körmeim, bár most még bírják, de majd lassan letörnek és a rossz időnek köszönhetően nem is fognak megnőni egyhamar. :( Az én körmeim még ennél is picibbek szoktak lenni, én nagyon nem szeretem. :( Ja, meg nekem szögletesre sem lehet reszelni pedig úúúgy szeretnék olyat, jobban is tetszik meg könnyebben is lehet művészkedni rajta, de hát mindig letörik a sarka. Ezért muszáj vagyok a kerek pici körmöknél maradni. :(

    VálaszTörlés
  7. Van több olyan, nagynevű körmös blog, ahol rövid a blogoló körme, szóval ez ne tartson vissza a blogolástól, sem az alkotástól!
    Szerintem röviden is jól néznek ki a körmeid! :)

    VálaszTörlés
  8. oh dear! i know what trauma is it! catastrophe
    but this manicure fit well on your short nails! They will grow up !
    wish you all the best dear Silvia!

    VálaszTörlés
  9. Nem baj! Így is szépek a kicsikék! :)
    Régebben nekem is folyton tört az egyik körmöm (jobb gyűrűsujj), mert ezen egy brutális hosszanti barázda van, ami egy bizonyos hossz után kettényílik. :)
    Ezt a problémámat az otthoni géllakkozás elsajátítása oldotta meg. Amióta natúr, színtelen géllakozást viselek folyamatosan a körmeimen, egy sem szenvedett balesetet. Enélkül nem lenne értékelhető, festhető körömhosszam, mert sajnos a díszítésnek szerintem mindenképp határt szab az adott körömhossz.

    VálaszTörlés
  10. Nagyon klassz mani! Nekem rengeteget sérülnek a körmeim, mivel kézzel dolgozom...kész türelemjáték újra növeszteni őket.

    VálaszTörlés
  11. I had to cut mine all down too. And I have an injury on my index in the middle of the nail (finger got stuck between the door. I think I even have to wait till that is grown out.
    Welcome to the club...we will make it work :D
    Love this polish!

    VálaszTörlés
  12. Szerintem így is gyönyörűek! :)

    VálaszTörlés
  13. Amikor elindítottam a blogot, a centis körmeimből kettő rögtön letört. Teljesen átérzem és kitartás! Jól áll ez az új is!

    VálaszTörlés
  14. That's like bling with bling on it. Love it!
    And I like short nails too by the way :)

    VálaszTörlés
  15. Hű ez tényleg rövid! De meg fog nőni. Nekem az ujj végéig érők tetszenek legjobban vagy plusz 1 mm. Szép a manikűr!

    VálaszTörlés
  16. Szerintem így is nagyon szép ^^ És cuki ez a manikűr!

    VálaszTörlés
  17. Nagyon rendben vannak így is- szögletes a nyerő!! ;))

    VálaszTörlés
  18. Már korábban is akartam írni Neked, hogy milyen jól áll ez a szögletesebb forma :) De nincs ezzel a rövidebbel se semmi gond. A manikűr pedig csodás lett, imádom ezeket a színes glittereket, jól mutatnak az aranyon lakkon.

    VálaszTörlés
  19. Szerintem is szép így is a körmöd röviden!
    Most valami járvány van,körömtörésről olvasok mindenhol.
    Én sem úsztam meg,nekem is betört két körmöm is..:(

    VálaszTörlés
  20. Nagyon cuki ez a manikűt a növendék körmöcskéiden. ^^ Nekem is sokáig voltak nagyon rövidek. Hát nem mondom, hogy megkönnyíti a kreatívabb lakkozások elkészítését, de azért kis trükközéssel sok minden megvalósítható. :)

    VálaszTörlés
  21. Nekem nagyon tetszik így is a körömformád, egyébként pedig én is hasonló manikat szoktam felkenni, ha picike a körmöm :-)

    VálaszTörlés
  22. Szerintem nem rossz így sem. :) Sőt, nekem a hosszú mandula formánál sokkal jobban tetszik. :) De talán a kocka a kedvencem rajtad. :) A mani meg szupi. :)

    VálaszTörlés