2014. szeptember 1., hétfő

Magical Music Manis - Counting Stars / One Republic





Hurrá, újra indul a Magical Music Manis kihívás!!!

Első állomásunk a One Republic: Counting Stars című dala. Nagyon tetszik nekem ez a dal, s jó szokásomhoz híven igyekeztem megérteni miről szól. Bevallom, nem sikerült - a dalszöveget nem tudtam összepárosítani a videoklippel. Ezért a saját szám íze szerint értelmeztem.

Úgy gondolom a refrén, miszerint - a csillagokat kellene számolgatnunk, a pénz helyett - arra utalhat, hogy a materiális céljaink mellett a spiritualitásunknak, a kis belső világunknak is kellene némi figyelmet szentelni. 

Sokunkat teljesen felemészt a pénz hajkurászása - hisz valamiből élni kell - eközben előfordul, hogy fokozatosan elveszítjük a kapcsolatot egykori álmainkkal és álmodó önmagunkkal. Lehet, hogy ez így tényleg nem jó, de nagyon nehéz hűnek maradni az álmainkhoz, amikor már nemcsak a saját álmainkért, hanem a családtagjainkéért is felelősnek érezzük magunkat. 

A manikűrben a csillagos égbolt szimbolizálja az álmainkat, az út pedig a valóságunkat. Hiszen mindegy mi az álmunk - megvilágosodás, vagy anyagi javak - az utat mindenképpen meg kell tennünk érte. A saját útját mindenkinek magának kell végigjárnia, ez egy nem delegálható feladat! :)

Tehát álom és valóság külön körmökön, de egy manikűrben szerepel ma:









Nektek mi jut az eszetekbe erről a dalról?


Üdv:






7 megjegyzés:

  1. Wonderful design, especially your thumb looks fantastic!

    VálaszTörlés
  2. Ötletes! Nagyon tetszik! A csillagok gyönyörűek lettek! :)

    VálaszTörlés
  3. Én nagyon szeretem ezt a dalt , és nagyon kíváncsi voltam ,hogy mit fogsz alkotni :)
    Csodás lett , nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik, ahogy tovább gondoltad és a mögöttes tartalmat próbáltad megjeleníteni és imádooom a csillagaidat :)

    VálaszTörlés