2014. szeptember 15., hétfő

Magical Music Manis - Katy Perry Unconditionally


Katy Perry egy szép nő szép hanggal. A mázlista :)

A dalra e kihívás során figyeltem fel, korábban nem tűnt ki számomra a többi közül, pedig biztos gyakran szól a rádióban. A video láttán azonban csak ámultam és bámultam, gyönyörűek benne a jelmezek. Végül Katy egyik outfit-je lett az ihletőm.

Nagyon megtetszett ez az öltözék, főként a hatalmas, színes kövekkel kirakott kereszt alakú fülbevaló. Ez a kép inspirálta a manikűrt:

forrás
A manikűr egyrészt a bordó alapon aranymintás ruhát, másrészt a fülbevalót jeleníti meg. A mintákat kézzel festettem, mert nem volt ilyen dúsan mintázott nyomdalemezem.








Ez megint egy költséghatékony manikűr lett, mert viszonylag olcsó és/vagy akciós lakkokkal dolgoztam. Ezt csak azért írom, hogy azok a lányok se csüggedjenek akik - hozzám hasonlóan - nem tudják vagy nem akarják a legújabb fullextrás lakkokat megvenni, mégis szeretnének különleges, extravagáns körmöket.

A felhasznált lakkok:

Astor Fashion Studio 300 Mexican Cherry - Rossmannban vettem, lomos kosárból 229,- Forintért,
Catrice 08 Goldbusters - szintén Rossmann akciós darab volt, 349 Ft-ért jutottam hozzá,
Lovely Gloss Like Gel Nr. 34. - Rossmann, teljes áron 449 Ft/db 

A díszítő kövecskék az e-bay-ről vannak, kb 200 Ft-ért egy egész tárcsát kapunk... szóval spórolós -gyakorlatias lányok, ti is nyugodtan adhattok az élvezeteknek, lelkiismeret furdalás nélkül! :))))

Akinek van kedve nézze meg a videoklipet velem:


Üdv:



8 megjegyzés: