2014. szeptember 18., csütörtök

Manikűrvadász 12. forduló - FELHÍVÁS!


Az a megtiszteltetés ért Pancsi részéről, hogy én lehetek a Manikűrvadász 12. fordulójának háziasszonya. 

A Manikűrvadászt Izabella indította útjára, részletes leírást az alábbi linken olvashattok róla: http://vaniliamamor.blogspot.ro/p/a-manikurvadasz-hogy-minden-forduloban.html# 


Néhány szóban én is összefoglalnám a lényeget:

A játék célja, hogy jobban megismerjük egymást. Tesszük ezt oly módon, hogy egymás korábbi manikűr alkotásaiból kiválasztunk egyet, amit a saját ízlésünk szerint készítünk el magunknak. Ez praktikusan úgy néz ki, hogy a mindenkori házigazdánál - jelenleg nálam - jelzitek a jelentkezési szándékotokat, én összegyűjtöm a jelentkezőket, kisorsolom és közzéteszem a párokat, majd posztoljuk az alkotásainkat.

A napokban többen is írtak a beauty blogok uniformizálódásáról és "elreklámosodásáról", de nekem szent meggyőződésem, hogy igenis van bennünk eredetiség, emberből vagyunk, tele szívvel-lélekkel, kiváncsisággal és lelkesedéssel. Ugyan mi más tükrözhetné ezt jobban, mint egy ilyen kezdeményezésben való részvétel?

A szabályok:

2014. október 09 -ig 
"Manikűrvadász 12." jeligével 

küldjétek el a neveteket és a blogotok címét ide:

nailartbyszilvia@gmail.com 


Fiatal blogok és bloggal nem rendelkezők is jelentkezhetnek. Ők régebbi blogokból fognak párt kapni, az ottani manikűrök alapján alkotott munkáikat küldik el nekem, én segítek majd azok közzétételben.

A párokat sorsolással választom ki a random.org segítségével. 

A sorsolás eredményét 2014. október 10-én hirdetem ki, ekkor kezdetét veheti az alkotómunka.

Az elkészült manikűröket

2014. október 20-án 18:00-kor 

publikáljuk.

A korábbi fordulókban már hozzászoktunk, hogy a bejegyzéseknek közös arculatot ad a kezdőkép, legyetek szivesek használjátok mindannyian a fenti képet. Kérlek ügyeljetek rá a bejegyzés megírásakor, hogy látható legyen az eredeti manikűrre mutató útvonal és az eredeti manikűr képe is.


A bloggal nem rendelkezőktől 2014. október 19-ig várom a manikűrről készült képeket, az eredeti manikűrre mutató hivatkozást és minden egyéb info-t amit közölni szeretnétek az olvasókkal. A blogomon önálló bejegyzésként fogom közzétenni a munkáitokat és az inlinkz kódot is beillesztem hozzá.

Ne feledjétek, itt az alkotás öröme a lényeg, akár újraalkotjuk, akár újraértelmezzük a párunk munkáit, biztosan jól fogjuk érezni magunkat közben!


Gyertek Lányok, mutassuk meg kik vagyunk!

Üdv:



13 megjegyzés:

  1. Én is szívesen jelentkeznék, viszont "fiatal" még a blogom, és csak 1 manikűrt töltöttem fel eddig ( készülőben van még 1), meg az alaptémája a blogomnak nem ez (hanem natúr bőrápolás...ebben a témában már van fennt bővem poszt ), viszont szeretném megismerni a többi Bloggert, szeretnék nagyobb rutint szerezni a lakkozásban. Persze tervezem a jövőben is, hogy feltöltök manikűröket, csak egyenlőre van kevés :P

    VálaszTörlés
  2. Juhuuu, jelentkeztem, de a blogom linkjét elfelejtettem megírni...nem tudom írjam meg-e azt is külön? Vagy nem gond? Véletlen volt...bocsi o.o

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Jajj, Eleni, a tiédet akkor is tudnám, ha álmomból ébresztenének! :)

      Törlés
  3. De szuper, már jelentkeztem is! Imádom ezt a "játékot"! :)

    VálaszTörlés
  4. És én is itt vagyok! :)
    Ki nem hagynám ezt a szuper játékot, az előző forduló során is hetekig lázban égtem! :)

    VálaszTörlés
  5. Én is elküldtem a jelentkezést! ;)

    VálaszTörlés
  6. Én is szeretnék részt venni :)

    VálaszTörlés
  7. Elküldtem az e-mailt :D Alig várom, hogy ki lesz a párom :D

    VálaszTörlés
  8. Nemrég küldtem emailt de nem kaptam rá választ. De remélem azért megérkezett. :D

    VálaszTörlés
  9. Jaj, na ha nem szólsz bizony lemaradok róla, pedig tényleg akartam jelentkezni. Remélem még egy kis csúszással beleférek ebbe a mezőnybe :)

    VálaszTörlés