2015. október 12., hétfő

Manicute - Ásványok

A Manicute Lányokkal ma ásványok ihlette manikűröket festettünk. Az én választásom egy régi nagy kedvencemre, a Lapis Lazuli -ra esett. Ezt a követ nevezik az igazság kövének is, de van aki azt gondolja róla, hogy elűzi a depressziót. Nem tudom, mennyire lehet bízni az ásványok körüli misztikus gondolatokban, de ezt a követ akkor is boldogan viselném, ha semmi jó tulajdonsága nem lenne a gyönyörűséges színén kívül. Kár, hogy horror árban vannak a természetes ásványok. E-bay-ről pedig nem érdemes rendelni, mert a kis kínai barátaink festett kavicsot küldenek a pénzünkért (tapasztalatból írom). 

forrás


A manikűrben többféle kék árnyalattal és arany színnel próbáltam felmaszatolni az alapszínt, a fehér zárvány szerűségeket pedig water spotting módszerrel készítettem el, nem tudom mennyire lett élethű, mindenesetre nagyon igyekeztem és most parfümillatban fürdik a nappali.

Kiváncsi vagyok a többiek ásványaira, nézzétek meg ti is!


Üdv:
23 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett. Én is ezzel a technikával operáltam :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szépséges a te "köved" is :) Valóban egy rugóra járt az agyunk :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) nem először és valószínűleg nem is utoljára :)))))))))))) épp ez a jó ezekben a kihívásokban!

   Törlés
 3. Zsíííír! :)
  Hátkéremszépen: lakkozni csak így érdemes. Szívből. Ismét egy munka, ami elrabolta a szívem. Nagyon élethűre sikerült, ráadásul különdíjat érdemelnének a szép fotók, a háttér drapériája.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! A drapéria igazából a kislányom plüsspizsije :) :) :)

   Törlés
 4. Válaszok
  1. Köszönöm, Eleni!!! Nagyon örülök, hogy tetszik :)

   Törlés
 5. Csodás lett! Nagyon élethűre sikerült!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép lett a manikűröd.
  Viszont a Lasuri szóban az "s" helyett "z"-t írnak. A kő eredete a Bibliára nyúlik vissza,érdekes a története,viszont én nem nagyon hiszek az ilyenben :) Ettől eltekinte elég szép kő,én kinaiaktól festetett nem vennék,főleg ha ásványokról van szó....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Javítottam, köszi! Nos utólag már én is okosabb vagyok a kínai féldrágakövekkel kapcsolatban :)))) A fene se gondolta, hogy ilyet is hamisítanak :))))))

   Törlés
 7. Na, most lehidaltam, teljesen odavagyok a látványért!!

  VálaszTörlés