2015. augusztus 24., hétfő

Manikűrvadász 19.


Immár 19. alkalommal indulunk manikűrvadászatra Izabella ötlete nyomán. Ezúttal Petra volt a szervező akit karcsú, gótikus ívű körmei fémjeleznek, melyek gyakran kapnak gazdag, fantáziadús díszítéseket. Petra, köszönet a szervezésért!

A sorsoláson Bia lett a párom, aminek nagyon örültem. Nem ez az első alkalom, hogy Biától vadászom, egy régebbi próbálkozásomat megnézhetitek itt :) 

Bia körmös bejegyzéseit mindig figyelemmel kísérem, mert jól beazonosítható a stílusa és változatos manikűröket publikál. Ezt csak nagyon kevesen tudják produkálni a bloggervilágban! :)))) 

Nem tudtam az alapján választani, hogy melyik manikűr tetszik a legjobban, mert mindet jónak tartom, ezért megnéztem, hogy tavaly ilyenkor milyen lakkozással jelentkezett Bia. Nagyon örültem, amikor megláttam ezt a cuki szellemes manikűrt:

http://biablogol.blogspot.hu/2014/08/week-29-inspired-by-supernatural-31-wnc.html#more


Lássuk az én verziómat:

Mint látjátok, csak az alapon változtattam. Tudjátok, hogy imádom a színeket, szóval nálam a fekete-fehér vagy monokróm manikűr ritka mint a fehér holló ... alapként én is egy fekete lakkot használtam, de saran wrap helyett dry-brush technikát alkalmaztam, kék-zöld-lila fémes árnyalatokkal.





Fotózás után vettem észre, hogy itt-ott kicsit elkenődött a szellemek szemfestéke, mentségemre legyen mondva, hogy a sminkeléshez sosem értettem :)))))

Érdekes egyébként, hogy szűrt fényben és zárt térben is sima feketének tűnik az alap, csak a vaku és erős napsütés hatására bújnak elő a színek.

Az alábbi linkeken találjátok a többi vadász körmeit!


Üdv:




<! start InLinkz script > <! end InLinkz script >

20 megjegyzés:

  1. Nagyon jól áll a szellemecskéknek ez a kicsit színesebb alap :)

    VálaszTörlés
  2. A király szó jutott eszembe nekem is először! Nagyon huuuuu (bocs a viccért:))

    VálaszTörlés
  3. Brutálisan szép az alapszín, szinte kozmikus hatású. A fekete, ami több, mint aminek látszik, a "mindenség" van belezárva.
    A szellemecskék is cukik, elkenődött pillafestékkel együtt is! :D

    VálaszTörlés
  4. Huuha brutal jó szellemecskék lettek, tetszik!! ^_~

    VálaszTörlés
  5. Nekem is tetszik a manikűröd. :)

    VálaszTörlés
  6. Szuper ötlet, hogy ilyen galaxisszerű alapra festetted a szellemeket. Klassz lett!

    VálaszTörlés
  7. Mennyire jópofa :) Nagyon tetszik! És csodás az alap, nagyon különleges :)

    VálaszTörlés