2015. augusztus 3., hétfő

Moyra Sugar Sand - CINEMA (trükk)

Tudom, hogy sokan ismeritek és sokatok a készletében tudja a Moyra Sugar Sand Cinema lakkját, mégis lefotóztam ma nektek... de annak is oka van, hogy az Eveline lakkot tartom a kezemben a Moyra helyett:



Amikor megjelent a Sugar Sand kollekció, nagy lelkesedéssel vásároltam meg több színt is belőle, de arról kellett beszámolnom, hogy a fedése nem az igazi, három-négy réteg is kell belőle a színhűség és tökéletes szabadszél takarás érdekében. Ilyen sok rétegnél viszont gondok lehetnek a száradással és az embernek nincs mindig ideje és kedve a sok réteggel vesződni.

Ezért én a Sugar Sand lakkok esetében egy azonos, vagy nagyon hasonló, de jól fedő lakkot szoktam alapnak használni. Ez a szerep jutott most az Eveline miniMAX 936 lakknak. Ez egy közepes rétegben is jól fed, gyorsan szárad és így a Cinema-ból elég egyetlen réteg, hogy ugyanolyan legyen a körmünkön, mint az üvegben és sokkal gyorsabban elkészülhetünk a lakkozással, mintha a Cinema-t csak önmagában használnánk.





Üdv:


4 megjegyzés:

  1. Nekem csak a fehér és a kék van meg, azokból kell a 3 réteg, de gyorsan száradnak. A nylonos hatásuk miatt nem a kedvenceim, de azért elkopnak :) A gyorsabb fogyás érdekében meg inkább marad a 3 réteg.
    De ha valakinek sürgős a manikűr, tényleg kevésbé lakkpocsékolós megoldás a tiéd.

    VálaszTörlés
  2. Jó trükk, bár én nem alkalmazom az én Moyra Sugar Sand Daydream lakkom esetében. :)

    VálaszTörlés
  3. Én is trükközök így gyenge fedésű, vagy drága lakkoknál :)

    VálaszTörlés