2015. december 6., vasárnap

Friss hír: Bandita blogot nyitott!!!!!




Lányok!

Nagy hírem van! Új bloggerrel bővült kicsiny köröm-őrült társadalmunk! Banditát már sokan ismeritek, a linkre kattintva azonnal az oldalán találjátok magatokat, én már feliratkoztam, tegyetek így ti is :) 



A korábbi Manikűrvadász manikűröket és a krémmániás munkákat is megtaláljátok az új oldalon, fogadjátok szeretettel!



Üdv:



11 megjegyzés:

  1. Nahát, köszi az infót, meg is nézem. Azért remélem, még együttműködtök?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Naná! A közösen írt rovatunk állandó helye mindenképp itt marad, ahol született, ott nőjön naggyá! :) Nálam az általam aktuálisan készített manikűr elkészítési útmutatóját találod majd, a hozzá tartozó teljes fotóanyaggal együtt.
      A SZÓFOGADÓ tehát nem költözik, csak lesz neki egy boszorkánykonyhája a blogomon, ahol belekukkanthatsz a fortyogó fazékba. :D

      Törlés
  2. Szilvikém, nagyon köszönöm, nemcsak a fenti soraidat, hanem a lehetőséget is, és a baráti segítségedet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Részemről a szerencse!!!! Hajrá Kezemnyomán!

      Törlés
  3. Az együttműködés marad!!!! :D :)))) Mi nagyon élvezzük a SzóFogadó rovatot :)

    VálaszTörlés
  4. Őszintén örülök bandita blogjànak! :) Igaz, hogy eddig csak a hozzászólásait olvastam különböző blogokon, de a tény, hogy nagyjából ugyanazokat a blogokat kedveljük, és általában egyet is értek vele, szimpivé tette őt már korábban. :)
    Megyek is, és átkukkantok hozzá!

    P.s. Kedves gesztus tőled, hogy segíted megtenni az első lépéseit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nekem ez így természetes! Bandita sokunk szívébe belopta magát kedves hozzászólásaival és csodaszép lakkozásaival, biztos vagyok benne, hogy sikeres blogger lesz :)

      Törlés
  5. Nagyon örülök Bandita blogjának, biztos csodás képeket látunk majd! :)

    Szilvi, tőled szeretnék kérdezni! Ha már mindketten Szekszárdiak vagyunk. Érdekelne hogy te hol szerzel be Moyra lakkokat? Előre is köszi a választ! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, DoRcY! Leggyakrabban a Körmös Mekkába járok, az Arany János utcában található, a kistesco-val szemben. A Nübl-nél is van a patakparton, de az nekem eléggé kiesik. Most egyébként gondolkodom netes rendelésben, a moyrashop-ból, mert szerettem volna venni az új nyomdalakkokból, de nem tudták megmondani mikor jön :( Későbbiekben rendelhetünk együtt akár Nailladból akár Moyrashop-ból ha gondolod, kettőnknek jobban megérné. Egyébként tolnai vagyok, de rendszeresen átjárok Szekszárdra, mert anyósék ott laknak :)

      Törlés
    2. Köszönöm szépen! Ennek a körmös Mekkának van valami pontos neve? Meg fogom lesni, még nem is voltam ott lakk-ügyben, pedig igazán betérhettem volna :) Ahol én eddig találtam Moyrát itt Szekszárdon az a nagy Tescoban a kinti soron az egyik bizsus-csecsebecsés bolt, de itt inkább régi Moyrák vannak. És a munkahelyem melletti bizsusnál is lehet 1-2 darabot találni, a Tolnai Népújság épülete melletti ruhás blokkban (Retro, Prima Donna ilyesmik vannak egy téglaépületben a bizsus mellett) a Liszt Ferenc téren.

      A Naillandből éppen most rendeltem először életemben, két Moyou nyomdalemezet, de simán benne vagyok a társulásban legközelebb! Jó, hogy írtad, köszönöm! :*

      Törlés
  6. De jó! :3 Reméltem, hogy lesz egyszer. :) Csak ki kellett várni. :)

    VálaszTörlés