2015. december 16., szerda

{V.K.P} Karácsony



Ha jól tudom kis hazai blogszféránkban Iluss honosította meg a "Blogkarácsony" fogalmát, legalábbis én nála találkoztam először ezzel a tipusú kezdeményezéssel, amit nagyon megkedveltem, idén is megtalálható a blogom oldalsávjában. 

A jó példa ragadós lett, időközben többen kedvet kaptak hasonló ihletettségű játékok megszervezéspéhez. Így volt ez a V.K.P! esetében is, itt Orbán Szilvi gondnoksága alatt jött létre ez a kezdeményezés. Én mindkettejük játékában részt veszek, ezért ma is és holnap is egy-egy karácsonyi ajándékozós bejegyzést láthattok nálam.

A korábbi évek kattintásszámai alapján bátorkodom remélni, hogy az ajándékok lajstromba vétele idén sem lesz ellenetekre :))))

Az én ajándékozottam Hanna lett a Randomshittings blog szerzője, engem pedig Niki, a Lakkjegyzet blog bloggerinája ajándékozott meg. 

Sajnos a csomagolásról készített fotóim nem sikerültek, pedig nagyon aranyos volt. A borítékon belül egy natúr papírcsomag volt, fehér papír hópehely rátétekkel, alatta pedig egy karácsonyi mintás ünnepi csomagolópapírba bugyolálva vártak rám az ajándékok.

Mutatom őket:



Aki kattint a blogomra, rögtön rájön, hogy a körömlakkal és kézkrémmel nem nagyon lehet mellélőni nálam. :) Niki az egyik kedvenc színemet választotta, a fotón kéknek látszik, de van egy kis zöldes "beütése is" ennek a színnek, a neve "Oceana". Amikor fotóztam akkor még nem ez volt rajtam, de hamarosan hozok vele manikűrt is.



A második nagy kedvencem a kézkrém volt, amit azonnal használatba vettem kibontás után, először csak kíváncsiságból, később pedig mert már nem akartam másik krémet használni. Amíg el nem fogy, addig ez lesz a képzeletbeli kézkrémdobogóm élén, mert nagyon könnyen és nyomtalanul felszívódik, sem vizes, sem zsíros érzetet/réteget nem hagy a bőrön, az állaga nem folyós, nem zselés, és nem is túl "testes" pont ideális, az illata pedig kifejezetten kellemes.

Itt van hozzá a KM link, ha mások véleményére is kíváncsiak vagytok:
http://kremmania.hu/kremek/inecto-pure-argan-hand-nail-cream

A cuki baglyos körömreszelőket a kislányom einstandolta, szerintem minden valamire való kiskamasznál normális, ha vámot szed anya beauty-tárából. :)

A kék karácsonyfadísz nagyon romantikus, tarka karácsonyfánk van, így nálam a karácsonyi dekorok színválasztását is könnyű eltalálni. :) A kis fehér csillag is nagyon aranyos és ő is biztos felkerül a karácsonyfára!

A teák közül a szilvásat ismertem csak, a másik kettő újdonság számomra, még nem próbáltam ki őket, a fürdősó is meg van még, ezeket elspájzoltam az ünnepek alatti "relax" pillanatokra.

Kedves Niki!

Ezúton is köszönöm a gondos és igényes csomagolást és persze az ajándékokat, 
nagy örömöt szereztél vele!



Üdv:


8 megjegyzés:

  1. Nagyon szép csomagot kaptál! A teák tényleg nagyon finomak. A baglyok meg extracukik <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon cukik :) Nem csoda, hogy a kislányom egyből lecsapott rájuk :)))

      Törlés
  2. Nagyon jó csomagot kaptál!! :) Szép a manikűr is :) :)

    VálaszTörlés
  3. Az az Essence körömlakk egy álom, nekem is van ilyenem!
    Óvatosan lakkozz vele, mert az enyém erősen befogta a körömlemezemet, mindenképp tégy alá alaplakkot, én megszívtam, nélküle kentem föl, lustaságból.
    A színe valami mesés!
    Nagyon cuki ajándékokat kaptál, a körömreszelők bagolykáinak hallom az izgatott huhogását, miszerint a körmeidre szeretnének röpülni egy manikűr mintájaként! :D

    VálaszTörlés
  4. Kíváncsi vagyok a lakkra, jó ez a csomag!

    VálaszTörlés
  5. Ó, az a kék csillámos hópehely milyen gyönyörű! Szuper csomagot kaptál ^^

    VálaszTörlés