2016. július 5., kedd

Hosszú forró nyár

Jókora kihagyás után végre újra kedvem támadt a színekhez. Ez az év igazán fordulatokban gazdagra sikeredett, pedig még csak a felén vagyunk túl. 

A blogtól való távolmaradásom oka részben ez - munkahelyváltás, adótanácsadó tanfolyam stb. - részben pedig az, hogy kissé "besokalltam" és a lakkokhoz fűződő viszony átmenetileg lakkokhoz fűződő iszonnyá alakult át. Hetekig szóba sem jöhetett semmiféle nail art, kizárólag egyszínű körmökben mutatkoztam. 

Már azon voltam, hogy bezárom a blogot, de aztán egy váratlan pillanatban - a havi zárás kellős közepén, amikor már olyan kimerült voltam, hogy a hamut is mamunak mondtam - bevillant hogy lakkoznom kell. 

Aztán pár perc önkívület következett és már kész is volt ez a kis őrült nyári köröm.

Előbb csak Instára és FB-ra tettem ki, aztán anyukám juttatta eszembe, hogy - "és a blog?" 

Ó, a blog... hát itt van még, megvárt. Megvárta amíg leteszem a vizsgáimat, amíg megcsinálom a zárást, amíg összeszedem magam egy kicsit. :) 

... és ti is megvártátok, és ezt köszönöm!

Ez most csak egy egyszerű kis hangulatmanikűr, spontán és lusta kivitelezés, amolyan kényelmes újrakezdős... a száraz ecset technika és a legbolondosabb színeim találkozása. 

Rendetlen, de vidám, mint amilyen én vagyok most :)

Az alapszín egy sárga lakk: a: Golden Rose Wow! 41, erre kerültek áttetsző színek az Astor kínálatából: 291 River by Night, 295 Acacia Leaves és 286 Gana Purple dry brush technikával, a kész kompozíciót a Lovely téli glitteres lakkjával zártam amit a Top Jewels trendkiadásban vásárolhattunk meg Nr. 4-es jelöléssel. 

Nálatok hogy alakul ez a nyár?
Hajtós vagy pihenős?


Üdv:


6 megjegyzés:

 1. Örülök, hogy nem hagyod abba, mert már heveny sokkot kaptam korábban emiatt.
  Nagyon szép ez a manikűr, igazán nyárias :)

  VálaszTörlés
 2. Örülök, hogy ismét van bejegyzés. Tényleg csak úgy érdemes csinálni, ha örömet okoz. Voltam már én is úgy, hogy háttérbe szorult a lakkozáson való agyalás, nagyon rossz időszak volt. Ha van kedvem lakkozni, akkor minden rendben :) Kívánom neked is, hogy vidám nyarad legyen és legyen kedved a lakkozáshoz (is)!!

  VálaszTörlés
 3. Itt is örülök a visszatérésedért! :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó hogy újra írtál! Én is borzasztóan sajnáltam volna ha bezárod a blogot, még épp csak megismertelek személyesen is, és máris eltűnnél?! Remélem nem én ijesztettelek így meg!!! :D Az újrakezdős manid nagyon aranyos lett. Színes és vidám, pont amilyen nyárra kell. Nekem eddig dolgozós volt az idei nyár, most jut majd kis idő a pihire is. Remélem, te is fel tudsz töltődni kicsit, megérdemled!!! :)

  VálaszTörlés
 5. kisses nad hugs, hope your family and you are well
  lovely nails !

  VálaszTörlés
 6. Selamat pagi gan , semoga sehat selalu yah , ijin komentar gan kinjungan pertama nih masih newbie

  Mujtaba Herbal
  Obat Penghancur Miom
  Obat Pelancar Haid
  Obat Untuk Promil
  Obat Jantung Bocor

  VálaszTörlés