2013. november 3., vasárnap

Napi gyors - Arany és fehér

Nemrég megszabadítottam T. Andit egy remek e-bay-es nyomdalemeztől, itt volt az ideje kipróbálni. Alapnak a kedvenc őszi színemet választottam és a Moyra Nr. 03-as fehér lakkot neveztem ki nyomdafestéknek. Minden jól alakult addig amíg el nem érkezett a fedőlakk ideje...

Sajnos a fedőlakkjaim egymás után mondtak csődöt mostanában, a Sally Hansen Double Douty-ja besűrűsödött, amikor félig volt az üveg, az Essence BTGN fast dry fedőlakkom elfelejtette hogyan kell megszáradni, most már nemhogy gyorsan, hanem lassan sem képes rá, a NYC Turbo Dry pedig olyan lett mint a Technokol Rapid - ezt szintén félig tudtam csak elhasználni, ráadásul mostanra teljesen elszíneződött azon rossz tulajdonsága okán, hogy oldja a színes lakkokat. Az egyetlen harcképes fedőlakkom jelenleg a Rimmel Ultra Shine -ja, de ezt sem szeretem, mert elkeni a mintákat. :( Mindegy, a semminél mégiscsak jobb. 

Ez lesz a holnapi dolgozós körmöm:






Nektek hogy tetszik?

9 megjegyzés:

  1. Wow! nagyon tetszik, klassz a párosítás :)

    VálaszTörlés
  2. szép lett. szuper tényleg ez a páros

    VálaszTörlés
  3. Végre! Már nagyon vártam, hogy nyomdázz :) sokkal jobban mutat a te körmeiden a minta, mint az enyémen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó minőségű ez a lemez, nekem az XL méretű minták az ideálisak :) Az is nagyon tetszik, hogy ugyanaz a minta megvan rajta balos és jobbos kivitelben is, így nem kell a bélyegző forgatásával bíbelődni :)))

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Köszi szépen! Igen, a szó szoros értelmében aranyos :))))

      Törlés