2013. november 18., hétfő

Piros a mandulám :)

Elnézést a buta szóviccért, de annyira adta magát, nem tudtam kihagyni :)  

Persze hogy a körmömről van szó, ami általában kerek, ritkán kocka, most pedig kísérleti jelleggel mandula... még ismerkedünk, talán lehetne hegyesebb, egyenlőre nem mertem tovább reszelni...

Szerintetek jól áll ez a körömforma nekem, vagy inkább felejtős?






A lakkot én kutyultam egy bordóból és egy gyöngyházas beige házasságából kelt életre... így karácsonyhoz közeledve segít a hangolódásban.

Tehát Szilvi féle piros mandula. Love or Hate? Hegyezzem még, vagy maradjon így?

14 megjegyzés:

  1. én jobban szeretem a kerek vagy négyzetes körömformát, de ha neked ez tetszik magadon, akkor ne változtass :) szép a lakk is :)

    VálaszTörlés
  2. én is jobban csipem a négyzetes formákat. de ha neked ez tetszik ne változtass.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén szólva nekem is tetszik a négyzetes, sőt a rövidre vágott köröm is, mindig epedve (és kicsit irigykedve) nézem a kecses természetes körömformákat. Nekem nagyon széles és domború a körmöm, nem vagyok vele igazán kibékülve... ezért próbálok rút kiskacsából hattyút fabrikálni :D

      Törlés
  3. nem veszélyes ez? :) Így keskenyebbnek látszik talán a körmöd...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rátapintottál a lényegre, az a fő bajom a körmeimmel, hogy nagyon "dagik" szeretném ha keskenyebbnek látszanának :)

      Törlés
  4. Szerintem jobban ne hegyesítsd, ez tiszta Szilvis...ez vagy Te...jól áll, tökéletes így, ahogy van...:-)

    VálaszTörlés
  5. Nekem tetszik, de tényleg ne legyen hegyesebb:)) Nagyon szép :3

    VálaszTörlés
  6. Csak nem vagyok akkor hülye, hogy eddig mintha nem lett volna ennyire hegyes a körmöd... :D
    Én kocka párti vagyok, nekem a mandula abszolult nem jön be, se keskenyen, se széles körmökön. :S Nekem picit karom hatása van, akárkin is látom, és bármilyen hosszú. De persze ettől még, ha Neked így tetszik akkor reszeld ilyenre. :) Szerintem az a lényeg, hogy az ember saját magának tetszen.
    Nekem kb 13 éve kocka, amióta növesztem, Tavaly volt egy próbálkozásom a lekerekítésével, de nagyon utáltam, szerintem nem állt jól nekem, és a körmöm sem szereti, lemezesen felvállt tőle. :S
    Ha már így kísérletezgetsz én megnézném kockán is. :) Meg rövid picit lekerekített kockán, szerintem az nagyon jól állna Neked. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy tűnik nem lesz hosszú életű ez a körömforma rajtam, az egyik ujjamon berepedt tőben... :'( Remélem kibírja még pár napig, legalább a holnapi és a hétfői fordulóig... Volt már kockám, pl. az őszi kihívásban a szőlős manikűrnél :))

      Törlés
    2. Uh, reméljük bírja még egy idejig, nekem a múltkor a hüvelyk ujjamon tört be, vagy két hétig még simán elvontam vele.
      Na de most már kíváncsivá tettél, és visszagörgettem a szőlős körmökig. Szerintem egyértelműen az áll Neked a legjobban. :)

      Törlés