2014. február 14., péntek

Kék Moyra holo bevetésen!

Sajnos a közelemben kevés lakklelőhely található és hiába utazom sokat, mindig munka ügyben megyek. Emiatt vásárolgatni - nézelődni szinte soha nincs időm, lehetőségem. Ezért sokáig csak sóvárogtam az új Moyra holo kollekció után, de T. Andi megsajnált és volt olyan jó fej, hogy elintézte helyettem a beszerzést :) Ezúton is köszönöm, Andi!!!

Most egy kék és egy rózsaszín holo lakkot tudhatok a lakkos-cipősdobozomban, elsőként a kéket próbáltam ki, mert mostanában nagyon sok piros és rózsaszín manikűr volt a blogon, nem akarok unalmassá válni :)

Azt hiszem nem tévedek, ha azt állítom: Andi kedvenc körömdíszítési technikája a nyomdázás, ezért a tiszteletére én is nyomdás manikűrt készítettem. 







A holo lakk rendkívül gyorsan szárad, két réteg tökéletes fedést biztosított. Számomra ideális - hosszú és karcsú - a Moyra lakkok ecsete, imádok vele dolgozni. A lakk egyenletesen terül, nem folyik, nem barázdálódik kenés közben. Egyszóval tökéletes. Nyomdázáshoz a Golden Rose sötétkék lakkját használtam, ami tökéletes erre a célra. Erről a lakkról láthattatok már beszámolót itt.


A nyomdázáshoz a MoYou Tourist Collection #07 palettáját használtam, amin extra nagy minták vannak. Akár valentin napi manikűrnek is alkalmas, hiszen Párizs a szerelem városa. ;) :)

Kár hogy ma esős idő van, így csak mesterséges fénnyel sikerült előcsalogatnom a holo-hatást. Remélem azért így is tetszik nektek a mai manim.

Üdv:

19 megjegyzés:

  1. fu nagyon szép ez a holo :) én megvettem mindet,tuti megbántam volna ha nem... :D
    Biztos akad majd ehhez hasonló holo lakkom,de nagyon érdekelnek,milyenek a moyrák :)

    szerintem nyomdázhatnál többször is nagyon szép lett!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi, na majd bedobom magam akkor még nyomdafronton :)

      Törlés
  2. Egyet értek Ágival, szerintem is nyomdázhatnál többször...hamar megvan az egész. Gyönyörű lett a manikűr, jól mutat rajtad a kék szín is. Nagyon köszönöm, hogy miattam nyomdáztál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm, hogy magadra vállaltad a beszerzés-postázás macerát, a kis plusz ajándékokról nem is beszélve :) Tündér vagy!

      Törlés
    2. Bárcsak tündér lehetnék :)

      Törlés
  3. Hú, csak úgy csillog-villog! :) Nagyon tetszik! Az a rózsás minta meg valami csodaszép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erzsi "sajtreszelő" hasonlata nagyon találó erre a palettára, a legvékonyabb vonalakat is könnyűszerrel felveszi a kis szilikon nyomdázó :)

      Törlés
  4. Gyönyörű :) Nekem nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. Én is megvettem mindet, nem tudtam (akartam) választani! :D

    VálaszTörlés
  6. Válaszok
    1. Ismerős a paletta, igaz? :D
      Nagyon jó vétel volt ám :) ;)

      Törlés
  7. love this ! dog is my favorite ! they are so cute ,and color color if indigo blue and holo are gorgeous !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thank you, Dear :) Both polishes are very high quality, I love them. :)

      Törlés
  8. Nagyon tetszik! A rózsás meg nagyon-nagyon tetszik!

    VálaszTörlés