2014. február 4., kedd

Maybelline Colorama Nr. 67.


Még mindig akciós a Maybelline Colorama lakkok közül jópár szín a DM polcain. Gondolom ez valamiféle szortimentfrissítés eredménye, bár nem vagyok hivatalos beauty blogger így nincs konkrétabb információm a dolog hátteréről. Mindenesetre Tolnán és Szekszárdon kb. 6-7 szép szín 349 Ft/db áron kapható jelenleg ami viszonylag olcsó, 7 ml-t tartalmaz az üveg. 

Ezek közül az egyik a 67 -es számot viselő lila lakk, ami a délutáni napfényben így mutat:





Az ecsete nem lett a kedvencem, de azért végülis elboldogultam vele. Jobban kedvelem a karcsú hosszúkás ecseteket, de ezt már jó sokszor leírtam. :D A lakk állaga inkább híg, és sajnos eléggé csíkoz, három rétegre volt szükség a tökéletes fedéshez. Nem mondhatnám hogy gyorsan száradt, sőt! Ráadásul rafinált is, mert amikor már azt hiszed megszáradt, akkor még órákkal a lakkozás után is képes megrongálódni... ez súlyos probléma.

Mutatom különböző fényviszonyok között - mert sokféle arca van:

természetes fényben

hideg fehér izzó fényében

természetes fényben, napsütésben
természetes fényben, árnyékban

Tetszik a színe, sokféle díszítéshez jó alapul szolgálhat. Sajnálom hogy ilyen macerás vele dolgozni és hogy lassan szárad, talán utóbbi a legnagyobb hibája. Kifejezetten örülök, hogy nem teljes áron vettem meg, mert akkor most a fejem verném a falba mérgemben.

Szintén akciós viszont a 100-as szín is, ami egy téglavörös, és - érdekes módon - az egy rétegben tökéletesen fed és gyorsan tükörfényesre szárad... igen-igen, megint megerősítést nyertem abban a hitemben, hogy a lakkoknak lelkük van, magyarul a márkanév és az ár nem garancia a tökéletességre.

13 megjegyzés:

  1. Hááát nem tudom, nekem ezek a kis gyöngyházfényű lakkok nem igazán szoktak bejönni :/ Viszont köszi az infot, körülnézek az akciós lakkok között :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem az akciós kosárban vannak, hanem kint a pulton. Trükkös, mert amelyiknek pirossal van a száma csak az akciós, célszerű összenézni a piros számokat az üvegen lévőkkel. Amikor én jártam ott, össze voltak cserélve az üvegek és egy gyönyörű királykékre hittem azt hogy akciós, de a pénztárnál döbbentem. Utána okosított ki az eladó, hogy hogy működik a rendszer. :))

      Törlés
  2. Mattítva sem lehet ez rossz :) jó kis szín...

    VálaszTörlés
  3. Nem rossz, de nem az én szinem :(

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, nekem az egyik kedvenc lakkom hasonló színű, nem ennyire lilás :) Jól mutat rajtad :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem nagyon tetszik a színe :)

    VálaszTörlés
  6. SZép színe van! :) De egy ideje leszoktam a gyöngyházas finishről. :D Ettől függetlenül tetszik. :3

    VálaszTörlés