2014. május 1., csütörtök

Moyra Vivid Sand Power Pink

Ha valaki néhány évvel ezelőtt azt mondja, hogy egy nap hosszú körmeim lesznek, amiket neon rózsaszínre fogok festeni, valószínűleg mielőbbi gyógyszeres kezelést javasoltam volna neki... de az élet kiszámíthatatlan, mint a mellékelt ábra mutatja:



Igen, tudom hogy fehér a bőröm és a neonszínek a barnáknak állnak igazán jól. Azt is tudom, hogy közelebb vagyok a negyvenhez mint a harminchoz, de tudjátok mit? Ez a lakk kötelező darab, ha valakinek épp ahhoz szottyan kedve, hogy erőt merítsen egy vidám, élénk színből, miért ne?


Különösen akkor, ha siet és olyan lakkra van szüksége ami pillanatok alatt szárad, max. két rétegben fed. 


Már akkor szemet vetettem rá, amikor a Moyra előrukkolt a Vivid Sand kollekcióval. Legnagyobb örömömre végre Szekszárdon is elérhető, én a Körmös Mekka-ban csaptam le rá. Üvegben a neten látottakhoz képest egy kicsit vadnak találtam őket, ezért csak ezt az egyet mertem megvenni - most már bánom -  az In Bloom-ot is el kellett volna hoznom... az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a Moyra Vamp 11, 12 és egy Juli Rosse kék glitteres topper is betolakodott a látómezőmbe vásárlás közben, így hamarosan őket is mutatom majd.


A sand finish is tökéletes, érdesebb mint a Moyra Sugar Sand lakkok, de nem annyira durva, hogy feltépje a harisnyát! :) 

Üdv:


22 megjegyzés:

  1. Szerintem 50 éves korodra is kend fel nyugodtan, annyira jól áll Neked. :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem kell egy kis őrültség néha :) én is meg fogom venni, már bánom, hogy ott hagytam múltkor. Elhoztam a zöldeket, sárgát, de a pinkkel úgy voltam, hogy nem áll jól nekem. Viszont ha fekete mintát teszek rá, akkor tökéletes lesz :) Mi nyugdíjasan is ilyenek maradunk :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is nagyon jól áll :) szép lakk :)

    VálaszTörlés
  4. inkább ez mint babakék fényes szemfesték szemöldökig kenve élénk pink rúzzsal! :D
    amúgy szerintem csak akkor fura kor függvényében egy ilyen szín, ha az illető nem tudja viselni. aki sose festi a körmét, azon 20 évesen is tud rosszul állni egy ilyen, akinél természetes, annál szerintem 60 évesen sem kirívó... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Jujj érdekesen néznék ki ilyen sminkkel :)

      Törlés
  5. Nekem tetszik a szín, csak a köröm formája nem. Ez a sajátod?
    Hodi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, természetes köröm. Ez a forma a legkényelmesebb nekem és így bírja legtovább törés nélkül. :)

      Törlés
  6. Nagyon jó kis szín, az én ízlésemnek ugyan túl élénk, de rajtad remekül mutat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, időnként én is ilyen élénk vagyok :D Ez a felszabadultság színe :)))

      Törlés
  7. Pedig szerintem sokkal jobban mutat a fehér bőrödhöz, mint a sötétekhez :) Mesés szín, pedig nem vagyok rózsaszín párti, kár, hogy felénk nem igazán lehet kapni Moyra lakkokat, majd talán leadok egy rendelést valamikor...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nálam az arany után a rózsaszín a második szerelem :)

      Törlés
  8. Szerintem is jól áll rajtad. ;)

    VálaszTörlés
  9. Szerintem jól áll és a kor csak egy szám. Mióta emberekkel dolgozom, tudom, hogy ez nem egy béna közhely! Van olyan ember nálunk, aki 30 éves és 23-nál nem néz ki többnek, és van 19 éves is, aki 30-nak néz ki. De a legnagyobb megdöbbenést eddig egy olyan nő okozta, akit kb 60-nak néztem, aztán kiderült, hogy anyukámmal egyidős, aki idén tölti az 50-net. Mondjuk igaz, hogy ő meg nem néz ki annyinak, de akkor is! Na szóval neonra fel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, köszi, egy kis bíztatás mindig jólesik a lelkemnek! :D

      Törlés
  10. szerintem egy lakk nem korfüggő.
    mindenki annyi,amennyinek a lelkében érzi magát :) én 15 vagyok......
    :D
    szép ez a lakk tuti megveszem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de aranyos vagy :) na most már semmi sem tántoríthat el a vadabb színektől :D

      Törlés
  11. Imádom ezt a lakkot. :) Rajtad is szuperül mutat. Én inkább a rövid körmöket szeretem, a vékonyka kis ujjaimmal az jobban mutat. :D

    VálaszTörlés
  12. nagyon szép, a zöld és a narancs mellé őt is be kell szerezem. *-*

    VálaszTörlés
  13. mama mia , lucky you ! love texture polishes , and you have wonderful color ! superb! have a nice evening dear Szilvi ! huge hug :)

    VálaszTörlés