2014. június 17., kedd

33DC - 10. Flowers

A kihívásban a virágok témakörhöz értünk, amire én egy nagyon egyszerű manikűrrel készültem. Igazság szerint imádom a virágokat és rengeteg mintát tudok, de mostanában nem nagyon vagyok formában a blogolás tekintetében, biztos észrevettétek, hogy kevesebb poszt készült az elmúlt napokban. 


A nyár bőven gondoskodik teendőkről számomra, ami alapvetően jó dolog, csak így kevesebb időm marad rá, hogy a körmeimmel babráljak, sőt az elfoglaltságaim miatt le is kellett reszelnem őket jó rövidre, ebben az állapotukban kevésbé alkalmasak a díszítésre, és már a körömágyamra is ráférne egy nagygenerál.

Ért azonban egy nagyon kellemes meglepetés a minap, Azrailtól kaptam néhány apróságot. Ez a váratlan kedvesség újra feltöltött pozitív energiákkal és meghozta a kedvem az alkotáshoz. 





Ezen a linken tudtok csatlakozni:

<!-- start InLinkz script -->

<script type="text/javascript">
document.write('<scr' + 'ipt type="text/javascript" src="http://www.inlinkz.com/cs.php?id=416974&' + new Date().getTime() + '"><\/script>');
</script>

<!-- end InLinkz script -->


Üdv:


7 megjegyzés:

  1. That is really pretty - the shimmer is so special and cute :)

    VálaszTörlés
  2. gorgeous colour and fantastic plate. I wish could do that ;)

    VálaszTörlés
  3. nagyon szuper lett mint mindig
    valahogy én sem vagyok mostanában formában,ilyen melegben nem megy a blogolás meg a körömzés :(

    VálaszTörlés
  4. Nagyon kis cuki ez a virág!:)

    VálaszTörlés
  5. Sajnos most láttam ezt a bejegyzést, örülök, hogy kedvet kaptál az alkotáshoz :) Remélem így is marad, mert imádom a blogod!

    VálaszTörlés