2014. június 14., szombat

Essence effect - 08 Heart Explosion

Azrail jóvoltából jutottam ehhez a szépséghez, amit ezúton is köszönök! 


Első látásra szerelem alakult ki eközött a csillámos piros szín és közöttem. Élénkpiros zselében úszkálnak arany csillámok, gelly-sandvich hatást lehet elérni egyetlen lakkal. A száradása meglepően gyors, és a tartósságára sem lehet egy rossz szavam sem. Valószínűleg az is segített a dolgon, hogy most rövidre vannak reszelve a körmeim, ilyenkor minden lakk tartósabb rajtam.



Aki régebbóta olvas, az tudja, hogy nem vagyok a házimunkák megszállottja, ami körömápolás szempontjából kifejezetten üdvös, de az elmúlt napokban tevékenyebb voltam mint általában - borsó és cseresznye eltevés, ballagás, stb... jelentem, ez a kis lakk tisztességesen végigasszisztálta ezt az időszakot és bizony bevált, úgy ahogy a nagykönyvben meg vagyon írva:


Két réteg is elég lett volna, de tobzódtam és a gyors száradás miatt felkentem egy harmadikat is :) Szerintem figyelemreméltó lett az összhatás.

Üdv:


11 megjegyzés:

  1. Dögös vörös , nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Élőben is nagyon szép, sok dícsérő szót kapott az ismerősöktől, pedig a környezetem már kezd immunissá válni a köröm-mániámmal szemben :)

      Törlés
  2. Nagyon imádom ezt a szívrobbanást. Most egy kicsit egy másik glitteres piros, a Moyra Arielje háttérbe szorította, de azért nem felejtettem el :D nagyon jól mutat a te kezeden is! :)

    VálaszTörlés
  3. Engem teljesen elbűvölt a színe :) Valószínűleg egy vastagabb fedőlakkréteggel még jobban mutatna, lehet ki is próbálom....

    VálaszTörlés
  4. Extra jól mutat ám rajtad, használd egészséggel ^_^

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól áll neked ez a szín, és gyönyörű a körömlakk :) <3

    VálaszTörlés
  6. I have a soft spot for reds like this. It's beautiful! :)

    VálaszTörlés