2014. október 19., vasárnap

Közelgő akció a Bornpretty Store-nál!


Lányok, azt hiszem komoly csábítás elé nézünk. 4 éves lesz a BPS és ezt látványos akciókkal szándékozik megünnepelni, például 0,99 USD/db áron szórják ki a nyomdalemezeiket, ez elég jó ajánlatnak tűnik, főleg hogy van egy csomó új mintájuk és ingyenes a szállítás is!

Az akció más termékekre is vonatkozik, nem csak nyomdalemezekre, ezen a linken tudtok utánanézni, hogy mire számíthatunk, illetve ha megosztjátok az info-t a megadott instrukciók alapján, akkor meg is nyerhetitek valamelyik terméket. :)
Üdv:


7 megjegyzés:

  1. Szuper hír, bár én a legutóbb nagyot csalódtam bennük!
    Rendeltem tőlük néhány új nyomdalemezt (többek között az egyik akkor reklámozott karácsonyit), fizettem, már vártam a csomagot, amikor több, mint 2 hét után írtak egy e-mailt, hogy az általam rendelt termékeket kiárusították, már nem kaphatóak, úgyhogy válasszak mást a kínálatból...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is várok most tesztelésre lemezeket, 09.24-én pacsiztunk Alice-szel, már rákérdezett, hogy miért nem teszteltem, mondom még nem kaptam meg a cuccot. Talán hétfőn ideér... jó lenne... és már választottál lemezeket? Vagy most a leárazáson fogsz?

      Törlés
    2. Mivel abszolút nem tartottam korrektnek az eljárást, ezért kértem vissza a pénzem. Ugyanis nem gondolom, hogy 2 héttel később kellett volna szólniuk, hogy bocsi, ezek a lemezek mégsem elérhetőek, amikor a rendelésem után még napokig fent voltak a honlapon...

      Törlés
    3. Ja, jogos. Én is bosszús lettem volna.

      Törlés
  2. very nice designs on these plates :)
    Have a nice Sunday Szilvia!

    VálaszTörlés
  3. i have shared this link too ! and i am curious if i get some stamping plate :)
    greeting and hugs !

    VálaszTörlés