2014. október 27., hétfő

Magical Music Manis - Bastille: Of the Night
Nem is hallottam még erről az együttesről, csak e játék miatt kerestem rá. Amikor elkezdtem hallgatni a számot, rögtön a Corona: The Rythm of the Night című száma ugrott be róla, ami a '90-es évek nagy slágere volt - ha jól emlékszem.

Kedveltem a dalt a maga idejében és nagyon meglepődtem, hogy miért kellett így kifordítani - először nem is értettem. Úgy érzem, mintha a Corona száma az éjszakai élet önfeledt, felszabadult arcát mutatja meg, a Bastille pedig az árnyoldalát.
A manikűrben a sötétben felvillanó lámpák fényét akartam megidézni, ezért került fekete alapra az Essence Circus Confetti toppere, amit Erzsi nyereményjátékán nyertem és mára nagy-nagy kedvencem lett, hisz mindenféle alapszín fölött szuperül mutat, gyorsan szárad, szép egyenletesen terülnek a glitterek, könnyű vele dolgozni.

A fekete alap és a színes csillámok együtt tehát azt hivatottak érzékeltetni, hogy az önfeledt szórakozás és a tragikus események gyakran járnak kéz a kézben... ez egy nyomasztó gondolat, nyomasztó, akárcsak a Bastille klipje:


De nem akarom, hogy rosszkedvűen menjetek el az oldalról, nézzétek meg a Corona klipjét is:Tudom, hogy nem trendi, de szerintem akkor is sokkal jobb :)

Üdv:


6 megjegyzés:

 1. lovely night ! i like this manicure Szilvi !

  VálaszTörlés
 2. Azok az apró, szinte világító, kék csillámok! Azok vettek le a lábamról engem, de teljesen! :)
  Ezek miatt mélysége, térbelisége lett hirtelen ennek a manikűrnek, nomeg története!
  Imádom ezeket a munkáidat, olyan ösztönösek, önfeledtek! :)

  VálaszTörlés
 3. A Circus Confetti nagyon jól mutat a feketén, és olvasva leirásod valóban pásszol a témahoz.

  VálaszTörlés
 4. A fekete és a csillám mindig jók együtt. :3

  VálaszTörlés