2014. október 27., hétfő

Manicute - Babona, mágiaElőször is leszögezem, hogy imádom ezt a kezdőképet! Annyira imádom, hogy majdnem ez lett a manikűr alapja, de aztán beugrott egy másik babona, ami a fekete színhez kapcsolódik:


Ó, ki nem találtátok volna, igen! Kéményseprő :)

Ha kéményseprőt látsz, csavarj meg egy gombot a ruházatodon és szerencséd lesz! Egy ilyen helyes kéményseprő láttán sok lány ösztönösen kapna a gombjaihoz, de vajon csavargatási célzattal? ;) :)

Igyekeztem a kéményseprőre utaló szimbólumokat megjeleníteni a körmeimen, létra, kéményseprő-kefe, háztető, fekete egyenruha gombokkal és természetesen egy füstölgő kémény is helyet kapott a körmeimen:
A felhasznált lakkok:

Az Aden No. 72. lakkját kentem alapnak a Moyra kék holo lakkja alá. Mindkét lakkból egy-egy réteget kentem fel. A háztető alapját a Maybelline Colorama 100 adta. A gyűrűsujjamon egy fekete franken lakk szerepel, amit már láthattatok korábban is a blogon, itt. (2/3 rész Lovely fekete és 1/3 rész CG Dandy Lyin' Around keveréke). A mintákat BPS körömfestő toll-ból kinyert festékkel készítettem. Azért így írom, mert tollként használhatatlan, de ecsettel is ki lehet belőle szedni a festéket, ami szerencsére elég jó minőség.Na Lányok, mi tetszik jobban, a kéményseprő, vagy a manikűr? ;)

Üdv:18 megjegyzés:

 1. Óh, a fantáziád nagyon meglódult, de tetszik :D Bevallom a manikűr jobban bejön, mint a kéményseprő... :)

  VálaszTörlés
 2. Ötletes! :D Imádom azt a Moyra holo csodát!

  VálaszTörlés
 3. tiéd az egyik legjobb :) nagyon ötletes.

  VálaszTörlés
 4. Mindenképp a mani a nyerő nálam, részben, mert nagyon tetszik, amit összehoztál a körmeiden, másrészt nekem ez a girhes kéményseprőfiú nagyon nem bejövős! :D :D

  VálaszTörlés
 5. De jó lett, eszembe nem jutott volna a kéményseprő :D

  VálaszTörlés
 6. De jó! Hát a kis gombos felső nagyon cuki! Tök jó ötlet és aranyos a mani! :)))

  VálaszTörlés
 7. Nem gondoltam volna a kéményseprőre, pedig mennyire kézenfekvő! :)

  VálaszTörlés
 8. Ez eszembe se jutott,pedig gyerekkoromban sokat fogtam a gombomat ha láttam egy kéményseprőt. :D
  Nagyon tetszik,ötletes!:)

  VálaszTörlés