2014. december 18., csütörtök

Blogkarácsony 2014

Legnagyobb örömömre idén is megrendezésre került a Blogkarácsony. Természetesen jelentkeztem, hisz a tavalyi forduló is szuper volt és már nagyon vártam az ideit. A Blogkarácsony szervezője Iluss volt, aki nagyon gördülékenyen és profin vitte végig a folyamatot. Ezúton is köszi, Iluss!!!

Én Annát ajándékoztam meg, a Moonangelstories blog íróját, remélem sikerült a kedvében járnom. :) Igazából egy farkasos kispárnát akartam neki készíteni, de ez sajnos nem jött össze, ezért vásárolt ajándékokkal tudtam csak előhozakodni. 

Az én ajándékozóm Manna volt, a Mannakörmök blog írója, aminek azért örülök különösen nagyon, mert igazából az ő munkássága volt az ami a kezdő lökést adta nekem a K-öröm blog elindításához. Amióta csak ismerem, mindig rácsodálkozom milyen eredeti, bájos és szeretetteljes stílusa van, de bevallom őszintén, amit a legjobban szeretek benne azok az extravagánsabb, bevállalósabb, tiritarkább körömkreációi.


Íme az ajándékom két képen, mert egyre nem fért rá :)


Mint látjátok, a csomag nagyon változatos, van benne minden amit szeretek! A karácsonyfadíszek természetesen a karácsonyfát fogják díszíteni. Nekem tarka karácsonyfám szokott lenni, amin mindenféle díszek vannak, a lehető legkevésbé tudatos kombinációban, mert szeretem a spontaneitást, változatosságot. Ilyen horgolt angyalkát korábban kaptam már anyukámtól egyszer, eddig csak sárga és fehér volt, szóval ez a kis bordó szépség nem fog unatkozni a fán. :D A mécsesnek nagyon kellemes illata van. 

A gyöngyöknek is hasznát veszem, mert szeretek velük bíbelődni, amikor nem blogot írok, akkor a gyöngyös doboz van előttem... vagy a tanulnivalóm, ugyanis adótanácsadó tanfolyamra is járok, így a toll is jó helyre került. Biztos több kedvem lesz ezzel a szép kis virágos darabbal jegyzetelni!!! 


Végül, de nem utolsósorban érkeztek körmös cuccok is, egy matricaív és három lakkocska. Manna - hozzám hasonlóan - szereti a glitteres lakkokat, ezért biztos kézzel választott. :)))) A Lora lakkokat már láttam a blogokon, nagyon aranyosak. A legeslegjobban viszont Manna saját alkotásának, a Winter Love lakknak örülök, hiszen ilyen nincs senki másnak, akit ismerek. Igazán különleges darab!


Amikor a poszt készült, épp egy világoskék lakk volt a körmömön, ezt égi jelnek tekintve gyorsan fel is vittem rá két rétegben az új szerzeményemet. Nézzétek milyen aranyos !!!



Manna, nagyon jó kis csomagot állítottál össze, mindennek nagyon örülök és köszönöm szépen! Lányok, ajánlom figyelmetekbe Mannát, mint jövőbeli lakk-kreátort, ez a csajszi nagyon jól tud keverni ;) ... mármint lakkot!!! :D

Nézzétek meg a többiek ajándékait is!


Üdv:


9 megjegyzés:

  1. Jujj de cukik a lakkok. :)

    Nagyon örültem az ajándékodnak, a kesztyűt azóta is hordom és már meg is dicsérték, hogy milyen szép. :P

    VálaszTörlés
  2. Micsoda szuper megemlítés, hát én teljesen elolvadtam! :3 Köszönöm szépen, aranyos vagy! :)

    Szuper ajándékokat kaptál, Manna Winter Love lakkja gyönyörű *.*

    VálaszTörlés
  3. örülök, hogy tetszenek az ajándékok. :) és köszönöm a szép szavakat.:$

    VálaszTörlés
  4. Ez a kevert lakk csodás. *-*

    VálaszTörlés
  5. wow, so nice gift! nail polish are superb ! this blue is so lovely and cant wait to see gray and pink nail polishes ! enjoy dear Szilvia !

    VálaszTörlés
  6. Szuper csomagot kaptál, nagyon szép az a lakk. :)

    VálaszTörlés