2014. december 2., kedd

NOTD - Vérnarancs aranyban

Ma egy nagyon egyszerű mintát hoztam nektek, ami más színösszeállításokban már többször szerepelt a blogon. Ezúttal az Essence két végű piros-narancs lakkját használtam alapnak és egy kis arannyal bolondítottam meg a körömvégeket, majd aranycsillámos lakkal mostam el a kontúrt. A körömvégek díszítésére a fültisztító pálcikát használtam, tudjátok, a jó kis tumkolós módszer, alább részletezem. :)
Tehát a recept: végy egy csepp lakkot egy papírra, vagy műanyagdarabra, mártsd bele a fültisztítót, majd finoman ütögesd a körömvégeidhez. Utána a glitteres lakk ecsetével véletlenszerűen végezz néhány laza ecsetvonást, ügyelve, hogy csak nagyon kevés lakk maradjon az ecseten amikor kiveszed az üvegből, mert itt a kevesebb több. Szebb, ha nem azonos hosszúságú csíkokat húzol, ettől lesz glitterátmenetes hatása. A glitter átmenet talán még hatásosabb, ha az alapszínben is vannak mikrocsillámok, vagy pelyhek. Én ezért tettem rá a narancssárga pelyhes toppert, így az eredmény félúton van az őszi és a karácsonyi hatás között. :)

Ez a módszer nem igényel különösebb kézügyességet, mégis nagyon látványos megoldás, kezdőknek is. Bátrabbak nyomdázhatnak is rá! :)


Üdv:


10 megjegyzés:

 1. subtle and neat manicure ! love this worm orange color !

  VálaszTörlés
 2. Nagyon kellemes a színkombó :)

  VálaszTörlés
 3. I really like how that turned out :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszik, de nem szöszöl a fültisztító pálcika?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez nem szöszölt, biztos ez is ahány-annyi féle :)

   Törlés
 5. Az arany körömlakk nagyon elegánsá teszi a manikűrt. Nagyon szép.

  VálaszTörlés