2014. november 30., vasárnap

Bornpretty Water Decals teszt ODS-090

Last minute Autumn... tesztelésre kaptam ezeket a matricákat, de mivel több hetes késéssel érkeztek meg, sajnos csak most kerültek sorra. Sebaj, ma még ősz van, így ki tudom tenni a bejegyzést :)
A matrica pillanatok alatt levált a transzferpapírról és lágyan terült el a körmömön, villámgyorsan rászáradt, nem kellett sokáig igazgatni, nem csúszkált, nem állnak el az élei, nem gyűrődik, valószínűleg a többi matricájukra is ez jellemző. Szóval ez most a szó szoros értelmében késő őszi manikűr, tudom, de ősz lesz jövőre is... :)


Itt pedig a többi vizes matrica, amiket szintén bátran ajánlok korábbi tapasztalataim alapján: http://www.bornprettystore.com/show.php?filter=rise_price&cid=157

Azért is javaslom felkeresni az oldalt a vizes matricát kedvelőknek, mert a Cyber Monday keretében még 0,99 USD/db áron lehet begyűjteni egy csomó jobbnál jobb matricát, és 10 db rendelése esetén 4 db-ot pluszban ajándékba adnak.


Nem tudom, hogy akciós termékeknél is használható-e a GSRX31 kód a 10%-os kedvezmény eléréséhez, de egy próbát talán megérhet.

Üdv:


8 megjegyzés: