2015. március 1., vasárnap

Havi zárás 2.

A január végi havi zárás poszt egész jó nézettséget ért el, ezen felbuzdulva folytatom a kis sorozatomat :)


Február hónap sikernek könyvelhető el látogatottság szempontjából, hisz ezerrel több kattintás történt, mint januárban. Ennek elsősorban az volt az oka, hogy egy kicsit kimozdultam a nail-art nyújtotta komfortzónámból,  hoztam teszteket kifutó és új termékekről egyaránt, sőt még egy pinterestes képgyűjteménnyel is bepróbálkoztam. 

A számok elárulják, hogy legtöbben az új Golden Rose Wow! lakkokra voltatok kíváncsiak. Bevallom, én is szeretek teszt bejegyzéseket olvasni, különösen, ha újdonságokról esik szó. 

Meglepett, milyen sokan kapták fel a fejüket a "Pinspiráció" posztra, örülök neki, hogy ez is elnyerte a tetszéseteket! A manikűrök közül a Manicute - Karnevál vonzotta a legtöbb tekintetet:


Februárban megint sok lakkot vásároltam, emiatt bűntudatom is van, de mind alkalmi vétel volt a maga nemében. Végül azzal nyugtatom magam, hogy más lakkmániások egyetlen drágább lakk megvásárlásával megoldják, hogy megszabaduljanak ugyanattól az összegtől, amibe az én kis csomagom került... szóval tulajdonképpen vehetjük úgy, hogy spóroltam... nem igaz? ;) :)))))

E-bay-ről is érkezett ez meg az, ha valamelyikről szeretnétek többet tudni, kommentben nyugodtan kérdezzetek:



A másik nagy februári eseményünk az volt, hogy Valentin nap alkalmából megleptem a kislányomat, elhoztam neki Matyi kutyust a menhelyről:


Matyi teljesen belakta az új birodalmát, igazán aktív, életrevaló kutyus. Hangos ugatással jelzi a járókelőknek, hogy a területére csak nadrágszártépés kockázata mellett lehet bejutni, buzgón igyekszik elásni a feleslegesnek vélt élelmeit és kiásni a föld alatti szekcióban megbúvó élőlényeket. Kicsit komikus ez a nagy vehemencia ilyen aprócska kutyusnál, de lesz ő még nagyobb is! Egy kicsit máris kikerekedett, aminek nagyon örülünk, eléggé soványka volt, amikor hozzánk költözött.

Más örömeim is voltak ebben a hónapban, például  kibújt az első virág a kertben, egy kis sárga krókusz, őt Instán már láttátok, és nyertem Reni nyereményjátékán egy nagyon bájos China Glaze lakkot:


... egy csoda finom illatú tusfürdő is érkezett vele, de ezt a kislányom kisajátította. Természetesen kárpótolt egy szép rajzzal, mert egyrészt ő egy nagyon jószívű gyerek, másrészt van üzleti érzéke... :)


A rajz teljes odaadással készült - a lap mindkét oldalát megmutatom - teljesen meghatódtam tőle... :) 



Remélem örömmel olvastátok ezt a kis összefoglalót, gyertek el újra, hisz  hétfő este Manicute lesz!

Valamint ne feledjétek, nálam is fut egy nyereményjáték, a blog oldalsávjában találjátok a bannert, ami elvezet a részletekhez! 

forrás
HAJRÁ LÁNYOK!!! 

Várjuk együtt a tavaszt!

Üdv:


3 megjegyzés:

  1. nagyon édesek a rajzok :) és a nyakánc is gyönyörű, ugyanez érkezett meg a héten nekem is ebay-ről :) a golden rose lakkokról pedig mindig jöhetnek a tesztek, valamiért annyira kevés van róluk. amikor rendelek a nailland-től, mindig google-ben keresgélek, de van, amiről egy kép sincs.

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűek a rajzok. :)
    És a karneváli manid nagyon tetszik. :))

    VálaszTörlés
  3. Matyi kutyus, de szuper életed van! :)

    VálaszTörlés