2015. március 31., kedd

Havi zárás 3.


A március vérszegényebb hónap volt a blog szempontjából, mint a korábbi kettő, hisz a látogatottság még a 6000-et sem érte el. Ebben a hónapban sok egyéb elfoglaltságom volt és technikai akadályok is nehezítették a dolgomat. Pillanatnyilag a fényképezőgépemet sem találom... és a húsvéti előkészületekkel sem állok sehogy. 

Ami ebben a hónapban nekem a legfontosabb volt, az az egyéb adók vizsgám. Emiatt a tanulás került fókuszba, együtt tanultunk a kislányommal:


Munkánk meghozta gyümölcsét, a vizsgát jó eredménnyel sikerült megugranom. :)

Más kihívás is akadt, a kislányom egyest kapott láncöltésből technikán - erről a személyes blogomon már írtam - , ezért itthon kellett megtanítanom rá. Ez könnyebben ment mint gondoltam, a végeredményt bevitettem vele az iskolába, kihúzták az egyesét és beírták neki az ötöst.


Egy jótékonysági bálba is eljutottam ebben a hónapban, ahol az óvónénik boszinak öltözve adták elő táncukat, imádtam!


Valamint a konyhában is jeleskedtem, megsütöttem életem első "teszkós-békönös" stangliját, a receptet itt találtam, ajánlom figyelmetekbe!


Kísérletezőkedvem nemcsak ezekben a dolgokban merült ki, kalandoztam egy kicsit a házikencék világában is, megalkottam életem első körömágy ápoló balzsamát. Az www.allinpackaging.hu   oldalról választhattam ki azt a kis barna üvegtégelyt, amiben nemcsak a tárolást, hanem az összetevők megolvasztását is el tudtam végezni. Erről bővebben itt írtam.



A legnépszerűbb bejegyzésem ebben a hónapban a Manicute - Folklór állomása volt, bár ebben is inkább a személyes rész tetszett jobban a visszajelzések szerint.


Tartsatok velem áprilisban is, próbálok kicsit aktívabb lenni majd!


Üdv:


4 megjegyzés:

  1. Eltérített a stangli :D De ne keseredjetek el,a kislányod sem :) Nagyon tetszik a személyes blogod :)

    VálaszTörlés
  2. De durva, egyest kap arra, amit az iskolában kellene megtanulnia?? Magába nézett az a tanár? na, még jó, hogy kihúzta az egyest.

    VálaszTörlés
  3. I think that your statistics are very good Szilvia :)
    Lovely design!

    VálaszTörlés