2015. március 8., vasárnap

She aqua shine 035

Ma egész nap sütött a nap és nekem nagyon tavaszias hangulatom volt. Egy nagyon harsány, nagyon vidám színt akartam viszontlátni a körmeimen. Ráadásul a nőnapi sárga rózsám is megihletett, s ha festeni most nem is volt időm a közelgő vizsgám miatt, de egy matrica erejéig azért csak-csak belekerült a manikűrbe:


Sajnos matricás képet csak vakuval tudtam készíteni, de még díszítés előtt lefotóztam természetes fényben:


Ezeken a képeken egy közepes rétegben látjátok a lakkot, fedőlakk nélkül. A matricás képeken is ez van, de ott már egy réteg Seche Vite is ráerősít. Szerintem pazar és rendkívül feltűnő látvány. A lakk állaga kicsit hígabb mint vártam, de ennek ellenére a fedése lehengerlő! Az ecset kicsi és keskeny, hagyományos kialakítású, egyenesre vágott, a szálai kissé kemények a többi lakkoméhoz képest, de én nagyon jól tudtam vele lakkozni. 

A lakk jól terül, száradása átlagos ami kifejezetten előny ennél a tipusú ecsetnél, hisz a gyorsan száradó lakkoknál a lakkozónak is gyorsnak kell lennie, ellenkező esetben meghúz a lakk. Tehát ez a termék remekül egyensúlyban van minden tekintetben. Én egy vastag rétegben vittem fel, volt olyan körmöm, amihez háromszor is megmártottam az ecsetet. Ennek ellenére nem buborékosodott és nem lett órmótlan hatású a körmömön. Mire végeztem a 10 köröm festésével, addigra az első öt körmöm már meg is száradt. 

Ez egy szuper termék!


A manikűrt Eleninek ajánlom, ő volt a lakk korábbi gazdája! :) 


Eleni, ez a lakk egy csoda! 
Remélem neked is tetszik a manikűr amit készítettem vele!


Lányok, van kedvenc S-he lakkotok? 
Viselnétek ennyire harsány manikűrt, vagy ez már sok?


Üdv:



9 megjegyzés:

  1. Annyira kedves vagy <3 Köszönöm az ajánlást! Csodás :) Van itt még egy kupac lakk ami rád vár, remélem hamarosan fel tudom adni postán, a múlthéten akartam :(...
    Én nagyon nem vagyok megelégedve az SV fedővel, bár lehet hogy a kis méret máshogy működik mint a nagy, szóval tegnap is a kosaramba a BTGN került :D

    VálaszTörlés
  2. amazing base color and whole mani looks gorgeous :)

    VálaszTörlés
  3. Csinos, igazi tavaszi mani! Láttam ezt a lakkot a DM kosárkában, most 400,- a többi kifutó színű S-he lakkal együtt.

    VálaszTörlés
  4. Mennyire vidám és csodás ez a S-he lakk. Én nekem van egy kedvenc lakkom ebből a márkából, éspedig a s-he Stylezone 317, a Chanel Peridot másolata.

    VálaszTörlés
  5. Díjat kaptál tőlem: http://maninail.blogspot.hu/2015/03/sokoldalu-blogger-dijat-kaptam.html
    Ha van kedved, akkor írj 7 random tényt te is magadról és add tovább... :))

    VálaszTörlés