2015. október 13., kedd

31DC2015 II. Artwork

Művészeti alkotás alapján készült manikűrök tartoznak az Artwork címke alá. Kedvelem Alfonz Mucha képeit, amik gyönyörű nőalakokat ábrázolnak többnyire természet inspirálta hátterek előtt. A színek amiket használ kevésbé élénkek, meleg, puha tónusuk van, harmonikus elegyet alkotnak a színek és a minták. 


Igyekeztem nem túlbonyolítani a manikűrt, ezért a színekre összpontosítottam, szerettem volna őszies hangulatú manikűrt készíteni ami viszonylag egyszerű. A Moyra Moments lemezéről kölcsönöztem az arcot a gyűrűsujj díszítéséhez, de a haj és fejdísz részt kézzel festettem, hogy egyedibb legyen. A kisujjamra került még némi minta, a többit egyszerűen réz színűre lakkoztam.



Fotózás után vettem észre hogy egy kis festékpötty a modell orrán landolt,.. :))))) Méretes bibircsóknak látszik, de emiatt már nem akartam újra festeni. 

Üdv:




8 megjegyzés:

  1. Úristen ez gyönyörű lett, hogy a jó égbe tudsz ilyen szépet festeni?

    VálaszTörlés
  2. Már megint a kisujj lett a kedvencem! :D
    Ki érti ezt?

    Én se tudom elképzelni, hogy pattan ki ilyesmi a fejedből, erről azért szívesen olvasnék tőled egy jó kis önfeltáró írást! :)

    A manikűr mesés, és szeretném hinni, hogy van ehhez hasonló rezes körömlakkom, mert nagyon tetszik, de ebben a hónapban beköszöntött számomra a lakkstop! :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó nekem ilyen pattanós fejem van :) Erős asszociációs készségem van, élénk a fantáziám és sokmindent másképp látok, mint ahogy "szokás" :)))))) Anyukám szerint egy kicsit hibbant vagyok ... gyanítom más is így gondolja, csak nem merik megmondani :) :)

      Törlés
  3. Ez hihetetlenűl szép lett! Egyszerűen fantasztikus az egész!!!!!

    VálaszTörlés
  4. De jó lett, remekül visszaadja a mani a képek színvilágát, nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű lett, mestermunka :)

    VálaszTörlés
  6. Atyaég, de szép lett! Imádom Mucha képeit, bár ilyen szépet nem hinném, hogy tudnék festeni :)

    VálaszTörlés