2015. október 21., szerda

Moyra HAUL

Azt hiszem teljesen hétköznapi szituáció az, amikor egy körömlakkmániás és internetfüggő nő hajnalban kelve félálomban betámolyog a nappaliba és feltétlen reflexként első dolga, hogy bekapcsolja a számítógépet, természetesen a facebook-ot megnyitva elsőként... ilyen már sokszor történt velem is. 

Ami azonban ezután esett meg a minap, már igencsak rendhagyó eset, hisz félálomban, szemüveg nélkül vaksin, a képernyő homályán keresztül azt láttam, hogy valaki jelképes áron túl akar adni a Moyra gyűjteményén... 


Bevallom, igazából meg se néztem, hogy mik a színek, a Moyra-val nem lehet mellényúlni, szóval az ujjaim pontosan tudták mi a dolguk, már írták is . :)

Izgultam, vajon megelőztek-e mások, vagy én vagyok a szerencsés és legnagyobb örömömre a mi szeretett Sharklady-nk hamarosan visszajelzett, hogy részéről is áll az üzlet! Úgy éreztem magam, mintha nyertem volna a lottón!




Ma érkezett meg a csomag, egy ilyen cuki mikiegeres dobozban, a lakkok egyesével, akkurátusan becsomagolva:


Először csoportképeket mutatok - sok kép lesz, előre szólok!







... és aki még bírja, annak mutatom egyenként is, a kibontás sorrendjében... tádááám :


































Teljesen el vagyok ragadtatva az újoncoktól, tudom, hogy nálam a lehető legjobb helyen vannak, mindegyikükre sor kerül előbb-utóbb. Gyűjteményem megbecsült tagjai lesznek. Köszi Júlia!


Üdv:



15 megjegyzés:

  1. Bevallom, most inkább a tökös (ha jól láttam) manikűröd figyeltem :) Jó az a minta. Na persze a gyűjtemény se semmi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó köszi, napsütéses képek is kerültek fel az eredeti coffin&pumpkin bejegyzésbe! Azok jobban néznek ki. :)

      Törlés
  2. Wow micsoda kollekció! *-* nálam is megbecsült helyük lenne :D

    VálaszTörlés
  3. Aaaaahhhhh. :D Ez volt az első gondolatom, mikor megláttam hogy a gyüjtemény micsoda darabokból áll. :D A másik meg az, hogy pont ma irta meg egy lapra bent a munka unalmas perceiben egy Moyra haul bejegyzést, de szerényebb létszám mennyiséggel. :D Még erőt kell vegyek magamon, hogy nekiálljak felkörmölni a gépre is. :D
    De le a kalappal, hogy sikerült lecsapnod rájuk. :D És a körmöd pedig tetszetös. :) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, majd lesem a blogodon az új bejegyzést a te Moyra haul-oddal :)

      Törlés
  4. matte effect, sugar ..mint color baby pink,,i mean i need them all
    bravo, i am happy for your new bottles dear Szilvi

    VálaszTörlés
  5. Faltam a fotókat, és közben arra gondoltam, hogy milyen fenejó dolgunk van nekünk tulajdonképp, hiszen itt van ez a kiváló magyar körömlakkmárka benne a szánkban, és nem is kell nagyon küzdeni egy-egy szép darab megvételéért, és (legalábbis én, tudom, hogy te nem:)) ehhez képest méltatlanul kevés manikűrt, fotót szentelünk a Moyráknak. Pedig megérdemlik. Bár úgy gondoltam, ismerem már a teljes kollekciót, mégis most döbbentem rá, hogy az Aqua kollekcióból is csak egyet birtoklok, a Peach-ből egyet sem és a Stardust is elkerült még! Én most titkon bízom benne, hogy a Stardust darabot fogod elsőként bemutatni. :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem ennek nagy része megvan :D A héten bementem a boltba, ahol Moyrát lehet kapni, hát nem vettem semmit, mert ami tetszett, már mind megvan. Le is hidaltam rendesen az élménytől. Az újdonságokat anyámmal szoktam meghozatni vagy netről. A legtartósabb lakkjaim, csak jót tudok mondani mindegy egyes darabról. Igaza van Banditának, kevés figyelmet kap, pedig olcsó, nem kell külföldről rendelni, az ecsete, állaga is nagyon felhasználóbarát. Remélem, bemutatod őket sorban!

    VálaszTörlés
  7. Micsoda irigyelni való gyűjtemény. Nagyon szerencsés voltál, megjegyzem. Ez a bejegyzésed egyszerűen Moyra menyországnak nevezhető. Hazsnáld örömmel az összest...nagyon szépek.

    VálaszTörlés
  8. Micsoda szépségeket zsákmányoltál! Viseld őket egészséggel, örömmel! :)

    VálaszTörlés