2015. november 4., szerda

Moyra Gel Look No 956 - Rosalie



Világos rózsaszín krém finish lakkból jól fedő példányt találni szinte lehetetlen. A Moyra valószínűleg ezt a problémát igyekezett megoldani a Macaronokkal fémjelzett kollekciójával.

A pozitív blogos tesztvélemények ellenére nem kaptam kedvet az új rózsaszín Gel Look lakkok beszerzéséhez, mert láttam, hogy a tesztelőlányoknak szép egészséges és hibátlan körmük van, amin úgymond sokkal könnyebb jól lakkozni, mint az én rissz-rossz barázdált körömlemezemen.

Feltételeztem, hogy ami nekik és rajtuk tökéletes, azzal én sajnos meg fogok küzdeni. Végülis blogsale-en töredékáron vettem meg ezeket a lakkokat, így kevésbé fáj, hogy igazam lett.


Ez a lakk nagyon jó minőségű, de az én körmeim feladták neki a leckét. Három rétegre volt szükségem a szép fedésre, és ezek nem épp vékony rétegek voltak. A lakk sajnálatos módon beül a körömlemez barázdáiba és emiatt csíkosnak hat. Ismétlem, egészséges, egységes felületen jól terül és szépen fed, tehát nem a lakk hibája, hogy nem szerettem bele.


A száradására sem lehet panaszom, bár a három vastag réteg plusz a fehér körömvég és a fedőlakk már sok volt, így végülis le kellett mosnom, nem tudtam hordani, mert vaskos és sérülékeny lett a lakkozásom. 


A lakk színe bámulatos babarózsaszín, nagyon csajos. Természetes fényben is fotóztam, de a korai sötétedés miatt nem tudok már szép kinti fotókat készíteni.


A körömvégekre az Essence The Gel Nails 33 Wild White Ways lakkját kentem fel a saját ecsetével, szabadkézzel és az Avon Gold Vision-jával mintáztam, szintén szabadkézzel, egy vékonyabb díszítő ecsettel.

Ha egészséges és nem túl hosszú körmeid vannak, nyugodtan megvásárolhatod ezt a lakkot, nem fogsz benne csalódni. Úgy gondolom normál esetben két réteg elég kell hogy legyen belőle és viszonylag gyorsan is szárad. Az ár-érték aránya abszolút versenyképes!



Üdv:



5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett a manikűr. A Moyra Gel Look vonal világos színeivel én is nehézkesen lakkozok. Nekem is van egy szép rózsaszínem , de a csuda tudja miért, nem vagyok oda érte, talán az az oka, hogy túl beteges rajtam az árnyalat...élettelen.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép és elegáns francia manikür. Nagyon tetszik a rózsaszínű Moyra lakk árnyalata.

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű lett. :) Nekem olyan angyalkás hangulatú, lehet csak azért mert már nagyon várom a karácsonyt. :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon csinos! Nemrég kentem fel a világosabb Tatienne-t, nekem nem volt gondom vele, bár figyelni kell ezekre a gélesekre, nekem a krémesekkel könnyebb a lakkozás. Ez is megvan, legsötétebb kivételével megvettem a kollekciót, mert a rózsaszín minden alkalomra jó. Gondolom, már próbálkoztál ezeregy kiegyenlítő alaplakkal. A képeken nem csíkos a végeredmény, kár, hogy le kellett mosni.

    VálaszTörlés