2015. november 3., kedd

OPI - Teal The Cows Come Home




Az OPI időnként nagyon vicces neveket ad a lakkjainak... a teal-t értem, de hogy hogy jönnek ehhez a hazatérő tehenek, arra nem tudtam rájönni :)))

Ezt a lakkot akkor szereztem, amikor T. Andi blogsale-jén randalíroztam. Nagyon hasonlít egy régebbi Colour Club lakkomra, de azon nem találtam sem nevet sem számot. Egy régebbi manikűrön azonban meg tudom mutatni. 

S ha már előkerült ez a bizonyos régi manikűr, úgy döntöttem újjáalkotom egy kis csavarral.

A kis csavar az egyik olvasóm védjegye a "Bandita-csiga", utólagos engedelmével plagizáltam, remélem nem lesz baj a kölcsönkunkor visszajár alapon tőlem is szabad rabolni mintát. :))))

Egyébként befotózás után jöttem rá, hogy a művem leginkább egy fejtetőre állított ruhaakasztóra hasonlít. Az eredeti manikűrben arannyal, most pedig réz színnel festettem meg a szabadszélt. Erről a kék-réz színkombinációról pedig a rézszulfátra asszociáltam... :)

Mutatok még néhány képet erről a szokatlan, de szép színpárosról:



Így utólag annyit azért elárulok, hogy meggyűlt a bajom ezzel az OPI lakkal, mert hígabb állagú, mint amit én szeretek és folyt össze-vissza, illetve a fedésével is gondolm volt az erősen barázdált körmeim miatt. Ez tehát nem a lakk hibája, hanem a körmömé. Ilyenkor azt teszem, hogy egy jól fedő rokon színt kenek alulra. Az segít feltölteni az alaplakk után még megmaradt barázdákat és a frost finishű lakkok terülésén is segít, így kevésbé csíkoznak. Ez esetben az alap egy réteg Moyra No. 914 volt a Gel Look szériából.

Sajnos a korai sötétedés miatt megint csak vakus képeket tudtam hozni, talán holnap lesz lehetőségem természetes fényben is fotózni - szerencsés esetben kiegészítem még ezt a bejegyzést az új képekkel.

Üdv:



5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép. Az Opi mindig vicces nevet ad a lakkoknak, többnyire meg sem tudom őket jegyezni, főleg, ha hosszúak.

    VálaszTörlés
  2. really nice blue shade , and full manicure is so beautiful ! glamour look ;)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon elegáns ez a szín párosítás, van mikor én is csalok egy alaplakkal, mert nem akarok sok réteggel a körmeimen vigyázzba ülni, míg megszárad :)

    VálaszTörlés
  4. Milyen varázslatosan szép együtt ez a két szín, a finom csigavonalas indák pedig abszolút szívcsücsökben vannak nálam! :)

    VálaszTörlés