2016. február 11., csütörtök

Lakkozz! Fotózz! Posztolj! - Virágok


Az utóbbi napokban eléggé eltávolodtam a blogtól és ezzel együtt az egész blogvilágtól is, de a vállalásaimnak LFP és Szófogadó azért igyekszem eleget tenni, bár utóbbi ezen a héten késve jelenik meg, lehet, hogy csak hétvégén. Nagy változást készülök végrehajtani az életemben és ez most sok energiát von el tőlem érzelmileg. Valójában nincs semmi baj, csak néha kicsit felforgatom az állóvizet... :)


Ez a furcsa "keveredettség" és a változás lehetősége felett érzett izgalom és öröm vegyült bele a mai lakkozásba. A virágok ismét rózsák, a technika ismét freehand, nedves lakkba "ecsetszőrbe szándékosan beleszáradni hagyott lakk által kikeményített" spéci SK díszítőecsettel karcolt minta, - ha ezt kiolvastad, jár a pirospont - csak kicsit más elrendezésben és tavasziasabb színösszeállításban, mint a múltkori kék verziónál.


A felhasznált lakkok:

Golden Rose Wow! 08
Rimmel 310 Double Decker Red
MdU - 52 Lemon tree



Nem tudom mikor rázódom vissza a szokásos formámba, de remélem azért velem maradtok addig is!

Üdv:


12 megjegyzés:

  1. Nekem ez a színösszeállítás is nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szuper lett, nekem tetszik...és természetesen maradok veled :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép manikűr! :)
    Drukkolok ezerrel, és a legjobbakat kívánom, megérdemled! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon-nagyon tetszik, szuperek a rózsák, igazi kis tavasz-váró örömbomba született a körmeidre! A változásokhoz pedig sok erőt és kitartást kívánok neked, és hogy minden a legjobban sikerüljön, ahogyan szeretnéd! Puszi!

    VálaszTörlés
  5. Ó, milyen szép! Remélem, bejön, amit akarsz! Most nekem is kevesebb időm van olvasgatni, de azért vissza szoktam lapozni. Ez egy sok időt igénylő hobbi, nem baj, ha más is van az életben.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép szabadkezes minta! Igazán vidám : )

    VálaszTörlés