2016. április 21., csütörtök

Lakkozz! Fotózz! Posztolj! - Fashion



A mai fordulót MyMoment Andi találta ki, a téma a divat. Jómagam nem értek a divathoz... egyáltalán. Sőt - amióta hajdanvolt 38-as konfekcióméretemet múltam részeként vagyok kénytelen számon tartani - az érdeklődésem is minimális a divat iránt. 

Kedvenc színeim és mintám azért nekem is vannak, például a kék és zöld különféle árnyalatai és a csipkeminta, amit másokon örömmel megnézek, de felvenni nem merem. Maradnak a mamásabb kék és zöld felsők fekete nadrággal vagy farmerrel, az íróasztal úgyis ápol és eltakar munka közben... :)

Összeszedtem egy kis kollekcót, egyáltalán nem tudom ezek mennyire divatosak, illetve annak sem olvastam utána, hogy melyik évekből valóak, de mindenesetre ezek a ruhák nagyon tetszenek:


Most pedig jöhet a manikűr, egy kék franken lakkot láthattok a körmeimen: a Golden Rose Rich Color 16 és a Moyra kék holo lakkjának szerelemgyerekét, valamint a szintén GR. Rich Color 10-et. A minta a Moyra White Wedding lemezéről származik.




Nézzétek meg a többiek munkáit is, kíváncsi vagyok ők mit hoztak ki a témából... :)


Üdv:


9 megjegyzés:

  1. Ód, de szép! Ezek a göncök nekem is tetszenek, minta is, szín is.... Jó volna 20 évvel fiatalabbnak lenni :)

    VálaszTörlés
  2. A fölső sor középső ruhája szerintem abszolút időtlen, picit magasabb dekoltázzsal én simán bevállalnám....nem, a dekoltázs is pont jó úgy, ahogy van. :D :D
    Egyszer élünk, neeem? :D

    Szuper manikűrt készítettél, még a farmernadrágos alapszerelésemhez is simán viselném, imádom a csipkemintát! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó! Álomszépek ezek a ruhák, nekem a 2. tetszik, pont jó a hossza is, a kivágása is, színe, minden! Fel is venném, csak sajna nincs vasalódeszka hasam hozzá.

    VálaszTörlés
  4. Öszintén, a ruhák nem tetszenek de a manikűr csodás.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép! A ruhák is mind csodásak, ne is tudnék válogatni. :)

    VálaszTörlés