2014. február 17., hétfő

Musical Mani Challenge - Radioactive / Marina and the Diamonds

A kihívás linkje!

A közelmúltban nagyon sok kihíváshoz csatlakoztam, ezért idén úgy terveztem hogy kicsit visszafogom magam, de ez az elhatározásom nem tűnik túl könnyen betarthatónak, ugyanis jobbnál-jobb kihívásokba botlom a neten. :) 

A Rainbowify Me blog írójának az a remek ötlete támadt, hogy 10 érdekes dalt választ a kihívás tárgyaként. Az én fejemben is megfordult már korábban (a szivárvány kihívás Pink állomásánál), hogy videoklipekből inspirálódom - igaz én akkor a Queen együtte klippjeire gondoltam - de aztán valahogy meg is feledkeztem róla. Sebaj, ami késik nem múlik... addig is csatlakozom Marianne-hoz.

Az első állomáson az alábbi dallal dolgoztunk:





Nem ismertem korábban sem a dalt, sem az előadót... úgyhogy már ezért megérte csatlakozni.

Piros lett az alap, hiszen a vér, szív, tűz... a dal fő motívumai. A "radioaktív", "nukleáris" kifejezések - valószínűleg a szerelem intenzitására és veszélyességére (?) irányuló hasonlatok.

A radioaktív veszélyt fekete-sárga színnel jelzik. Láttam fekete-sárga harántcsíkos csúszásgátló szalagot amivel a veszélyt szokták jelezni - ez épp megfelelő dekorációnak tűnt számomra.

A figyelmeztetés nem hiábavaló, hiszen ez a lány nem viccel... nézzétek csak meg a klippet, láncfűrésszel szedi ki a foltot a kanapéból és golfütővel csinál helyet a portörléshez... :) ;)

A klipben tehát kicsit neurotikusnak tűnik a csajszi, ezért festettem néhány fekete szivecskét is, hadd legyen egy kis dráma a manikűrben. :)

Azt hiszem az elkészült alkotás, tényleg tükrözi a dal hangulatát. :)))




Sajnos a fedőlakk kikezdte a védőszalagot... hát, úgy látszik nemcsak a szerelem múlandó! :)))

Nektek tetszik ez az előadó/dal? Ti milyen manit készítettetek volna ebből a számból?

Itt található a Rainbowify me blog verziója.



10 megjegyzés: