2014. március 15., szombat

Horoszkóp kihívás - Szűz


forrás

A horoszkóp kihívás ezen állomása különösen közel áll a szívemhez, hiszen két közvetlen hozzátartozóm is a szűz jegy szülötte. Az egyik az apám, a másik a férjem és annak ellenére, hogy azonos csillagzat alatt születtek, nem sok egyéb hasonlóság van közöttük, de azért akad. Például mindketten kedvelik a földszíneket, a barnákat és a zöldeket és szivesen töltik idejüket a tóparton pecázva.

Ennek apropóján nagy fába vágtam a fejszémet, tóparti idillt álmodtam a körmeimre, szabadkézi technikával kivitelezve.

Az inspirációt Bényi Emese festménye adta, a kép alatti linken az alkotó honlapjára juttok, érdemes böngészni a munkái között.



Bényi Emese festménye
Nagyon szeretem az apukámat és a férjemet. Miközben festettem, rájuk gondoltam, arra hogy milyen szerencsés vagyok amiért ők azok akik hozzám tartoznak és arra, hogy nagyon-nagyon szeretnék még sokáig velük lenni. 

Tudom hogy nem vagyok festőművész, mégis reménykedem, hogy átjön majd a képeimen a szeretet.

Jobbra egy képet láthattok a hozzávalókról. Már megint jó nagy rumlit csináltam. :)

... és íme a végeredmény:




Nektek is vannak szüzeitek? Mi a kedvenc hobbijuk?

Üdv:



41 megjegyzés:

  1. Jézusom!!!!!! Minden elismerésem, le a kalappal előtted, komolyan. Ilyen körmöt még életemben nem láttam. *-* lementhetem??????????*-* Amúgy szoktál papírra is festeni?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze hogy lementheted :) Papírra nem festettem még, rögtön a körmömmel kezdtem :D

      Törlés
    2. Nem semmi :D Próbálj meg festeni szerintem, ha lesz időd, mert nagyon jó a színérzéked, meg úgy az egész manid :) A víz megjelenítés is durva, pedig azt a legnehezebb megfesteni :) Egy tehetség veszett el benned, máskor is látnék ilyesmi manit :)

      Törlés
    3. Köszi, most felbátorodtam úgyhogy biztos fogok még kísérletezni egy párszor :)

      Törlés
  2. Fantasztikus lett , gyönyörűséges :)
    Ez lett az a legjobb munkád én szerintem :)

    VálaszTörlés
  3. OMG!!!!!! hááát ez aztán eszméletlen!

    VálaszTörlés
  4. UHH egy gyönyörű lett!!!!!!!!!!!! Festőművész vagy? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. eddig nem tudtam, de a jelek szerint sosem késő elkezdeni :D

      Törlés
  5. Nagyon jó lett, de ezt már kifejtettem FB-on. :D

    VálaszTörlés
  6. Te jó ég!!! Szilvi, ezt hihetem amit látok? Nincs itt valami kandi kamera? Hát én mindjárt lerakom a hajamat, mert ez valami mesteri alkotás, egy kész mestermű, imádooooooooooom! :)))))))))))))))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  7. Most elállt a szavam..:) Gyönyörű festményt alkottál a körmeidre! Minden elismerésem!
    Szerintem is foglalkoznod kellene ezzel,mert láthatóan tehetséges vagy!:D

    VálaszTörlés
  8. Ez valami mesés! Minden elismerésem! Nagyon ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
  9. Hú azt a rézfánfütyülőjét neki! Csodásan csodás lett... (Kérlek, mondd, hogy a jobb kezedre nem tudtad megcsinálni, különben megyek a sarokba sírni :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha :D a jobb kezemre tényleg nem csináltam meg, de hát a hétfői Musical Mani Monday kihíváshoz is kellett a hely ;) Végül mindkét manikűr a fugapucolás áldozatává vált, mert ma végzett a férjem a mosdó csempézésével :D

      Törlés
  10. egy komplett festmény a körmeiden jesszusom, ilyet még nem láttam :D brutál jó lett, nagyon de nagyon ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
  11. Csodálatos lett! Minden elismerésem! Én imádok festeni, de sosem jutok el odáig. De igaza van Azrailnak, papíron is ki kellene próbálnod.

    VálaszTörlés
  12. Nem is tudom mit írjak, megdöbbentően jó lett!!! :)
    Zseniális vagy! :)

    VálaszTörlés
  13. Ez egyszerűen elképesztő! És az is nagyon tetszik, hogy ezt a jegyet ilyen formában ragadtad meg, nekem is ez a horoszkópom, odáig vagyok a természetes színekért és a művészeteket is nagyra értékelem. Igazán tehetséges vagy, csodás lett :)

    VálaszTörlés
  14. Nagyon nagyon szépe lett!! Egyszerűen gyönyörű :) Büszke lehetsz magadra :)

    VálaszTörlés
  15. csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni. egyszerűen csodás, fantasztikus! :)

    VálaszTörlés
  16. Nagyon ügyes vagy, többször kellene ilyeneket, vagy hasonlókat alkotnod :)

    VálaszTörlés
  17. Meseszép! Annyira szépen kivitelezted, gyönyörű! *.* Az én családomban Édesanyám a szűz.

    VálaszTörlés
  18. Aztamindenségit! Eszméletlen jó lett ez a mani, minden elismerésem!!!

    VálaszTörlés
  19. Hűha, ez igen! Igazi nail art! *.*

    VálaszTörlés
  20. Szilvikém....ez már egy régirégi bejegyzésed, ma találtam rá, miután szabadnapos lévén nekiültem a blogodnak, csemegézni a munkái között.
    Ennek a manikűrödnek története, mondhatni törtéNELME van számomra, ugyanis amióta a lakkok szerelmese vagyok, gyűjtögetek a neten böngészve inspiráló alkotásokat. Már nem tudom, milyen kulcsszóra, de egyszer csak beugrott ez a manifotó, rákattintottam, megbabonázott a végtelen szépsége, nyugalma, mesteri kivitelezése. Lementettem az ötletmappámba, kitűzendő célként, azzal a szent elhatározással, hogy bármilyen ügyetlennek is érzem magam, egyszer mindenképp el fogok jutni erre a magas szintre, sok gyakorlással, nem fogom feladni....
    Nem néztem meg akkor, hogy ki a manikűr alkotója, "Tóparti idill" néven elmentettem, a nevet önkéntelenül adtam, ez volt az első gondolat, ami eszembe jutott.
    Ma pedig itt nálad belefutottam a jól ismert és csodált manikűrbe.
    Tudnod kell, hogy a szabadkézi festmény körmök legszebbjének tartom ezt a munkád, és mérhetetlen büszke vagyok arra, hogy Te készítetted

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Bandita, mosollyal indul a napom a kommentednek köszönhetően :) Tudod, ez a manikűr tele van szeretettel, biztos azért sikerült jól. Mint minden, amit alkotunk ez is az érzelmi töltettől működik. :)))) Régi adósságom magam felé, hogy vízjellel lássam el a képeimet, de nincs türelmem ezzel vesződni, örülök, hogy ennek ellenére is sikerült beazonosítanod az "alkotót" és köszönöm, hogy megosztottad velem a gondolataidat, nagyon jóleső érzés volt olvasni!

      Törlés