2014. október 6., hétfő

Magical Music Manis - Gym Class Heroes / Stereo Hearts




Bizonyára sokszor hallottam már ezt a dalt a rádióban, de eddig még nem figyeltem fel rá. Nem kell filozofikus mélységeket keresni benne, csak egy laza szerelmes dal, semmi extra. A refrénben rejlő hasonlat miatt a rádiózás-zenehallgatás irányba indultam és ami rögtön beugrott, az az equalizer.

Régen szerettem ezeket a kis szines ledeket, amikor unalmas volt a dal, el lehetett szórakozni azzal, hogy néztem ahogy föl-le ugrálnak a fények.  :) 

Tehát megint egy elég elvont manikűr jutott eszembe, ha zene, akkor hangsávok: 



Lássuk a képeket:





 A kivitelezés lehetett volna precízebb, de nem számítottam rá, hogy egy ilyen egyszerű mintát ilyen nehéz lesz elkészíteni. Először fekete lakkal kifestettem a körmöm, majd díszítőszalagokkal előkészítettem a négyzetrácsos alapot, fehér lakkal kifestettem a kockákat és akril festékkel kiszíneztem őket. A végén fedőlakkal fixáltam. 



Annyi érdekesség van még, hogy a feketében látható apró fehér csillámok a China Glaze Dandy Lyin' Around -ból származnak, nem tudtam vele megbékélni így franken sorsra jutott. Valamint, hogy most próbáltam először a Moyra Gyorsszáradó fedőlakkját és nagyon jó minőségűnek bizonyult!!!

Semmivel sem rosszabb, mint pl. az Astor Already Dry, vagy a Rimmel Finishing Touch, de a Manhattan és a Catrice is elbújhat mögötte. Ráadásul a Moyra sokkal olcsóbb is náluk, mindössze 360Ft-ba kerül. Újabb bizonyíték, hogy a drágább nem feltétlenül jobb.




Most nem az eredeti klipet linkelem be, hanem egy cover videót, érdemes megnézni, szerintem így sokkal aranyosabb ez a dal. :)



Üdv:






6 megjegyzés:

  1. Awesome! I wish I had thought of that :)

    VálaszTörlés
  2. looks amazing :)- I love these rainbow colours on the sparkly background very much :)
    Have a nice day Szilvia!

    VálaszTörlés
  3. Hű ez nagyon jó lett!
    Szuper ötlet! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett!! Vidám és mutatós :) Ugye, hogy jó a Moyra? Kell hozzá majd hígító de évek óta használom én is a Moyra fedőlakkokat, ezzel vagyok a legelégedettebb, jobb, mint a BTGN, mert annak kicsi az ecsete és idegesít, hogy nem átlátszó.

    VálaszTörlés
  5. manicure is superb ! love small leds ! super contrast .this shimmer black has glamour look

    VálaszTörlés