2014. november 18., kedd

Maybelline Colorama 100

Ma kivételesen hozzájutottam némi napfényhez, így gyorsan lefotóztam azt a lakkot, ami épp a kezemen volt, gondoltam megosztom veletek. ez a Maybelline Colorama 100. Valószínűleg vizes matrica kerül rá, ha időm engedi, de előbb még vár rám egy kis tanulnivaló, mert pénteken vizsgázom.

Egy időben 349 Ft/db áron lehetett kapni ezt a színt a DM-ben, azóta is alig használtam, de ez az őszi bágyadt napsütés kimondottan kívánja a pirosnak ezt a melegebb, téglásabb beütésű árnyalatát. A lakk példásan viselkedik, minőségben messze kimagaslik a többi Colorama lakkom közül. Pompásan terül, egy rétegben is fed - de a képen két rétegben, fedőlakk nélkül mutatom - és gyorsan szárad. Sajnos nem igazán tartós, ez az egyetlen hibája. Ha nem kopik le holnapig, akkor megérdemli, hogy felmatricázzam... addig is itt van pucér valójában. :)




Neked mi van most a körmödön?

Üdv:


10 megjegyzés:

  1. A szín tényleg szép, de olyan folyós a lakk és olyan béna vagyok az ecsetével, hogy nem akarok többet ilyen lakkot venni. A régi Colorama jobban bejött. (Bár ebből a kollekcióból is volt 4 lakkom, ebből kettő azt hiszem, a 254-es nude.)
    A kérdésre: szürkéslila Moyra Silk Nude New York, estére megy rá pluszban a Jolly Jewels 123 fekete és fehér glitterekkel, kis ezüsstel.
    A vizsgához egy kalappal!!!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lakk :) Sok sikert a vizsgához :)
    Én épp a Barry M rózsaszín homoklakkját viselem a középső és a mutatóujjamon , a többin Essie lakk díszeleg :)

    VálaszTörlés
  3. What a delicious and squishy red!! :)

    VálaszTörlés
  4. oh , i would say brick red . look nice , must be good to stam someting on it !
    have a nice evening dear Szilvia !

    VálaszTörlés
  5. Kellemes szín, jól mutat a szép körmeiden :) Nekem most pucér a körmöm, illetve próbálgatás van..

    VálaszTörlés
  6. Aaaanynira imádom ezt a lakkot, az egyik kedvenc pirosam. Meg is hoztad a kedvem hozzá megint. :)

    VálaszTörlés
  7. you have wonderful collection of red polishes- this one is stunning !

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép árnyalat! Nekem két Colorama lakkom van, mindkettőnek a tartósságával maximálisan meg vagyok elégedve. :)

    Amúgy én töretlenül holo lakkot viselek. ^^ A kék meg a lila után most az Moyra ezüstjét próbáltam éppen ki. :)

    VálaszTörlés
  9. Nekem nem állnak jól általában az ennyire meleg árnyalatok, de ettől függetlenül tetszik. Az első képen a zöld háttérrel határozottan csodásan mutat! :)
    Természetesen sok sikert a vizsgához! A körmeimen pedig épp egy Colors by llarowe lakk van, a neve Seasons of Change. :)

    VálaszTörlés