2014. november 22., szombat

Teszt - Bornpretty 02 nyomdalemez

A tegnapi sikeres vizsga után épp ideje volt egy kis lazításnak. Megadtam a módját, megint 3 manikűr is készült egy teszt apropóján, lehet szemezgetni kinek-kinek ízlése szerint :)

Ezt a lemezt teszteltem:


Kezdjük is, az első manikűrhöz a Moyra 916 számú lakkját használtam alapnak, a Gel Look szériából. Ez a lakk egy csoda, egy rétegben látjátok a körmömön, fedőlakk nélkül!!! Gyorsan szárad, ideális az állaga, csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni. 



Metál színnel teszteltem először a lemezt. Az eredmény: tökéletes. Könnyű vele dolgozni, minden úgy ment ahogy a nagykönyvben megvan írva :)





Ezt a Nails Inc. lakkot még Erzsi nyereményjátékán nyertem, nagyon spórolok vele, mert egyszerűen fantasztikus, minden tekintetben. Gyorsan szárad, egyenletesen terül, egy rétegben fed, nyomdázáshoz is ideális, a színe egyszerre feltűnő és szolíd.


Ezután egy másik Moyra szépséget választottam, a 908-as számú Cosette-et szintén a Gel Look sorozatból. Ez korábban már szerepelt a blogon, de akkor olyan kis suták voltak a körmeim, ezért jó ötletnek tartottam befotózni így önmagában is, még nyomdázás előtt:
 


A nyomdázáshoz ezúttal az Essence Metal Glam lakkját választottam, ami minden tulajdonságában sok hasonlóságot mutat az imént használt Nails Inc. lakkal. Ahogy nézegettem, eszembe jutott hogy érdemes lenne gyorsan újrafesteni két körmöm, annak érdekében, hogy a minta inverzét is láthassátok. Ilyen lett:







Végül valami kis romantikusra vágytam, és egy pezsgőszín alapon fekete mintát találtam ki. A gond csak annyi, hogy nincs pezsgőszín lakkom. De ez nekem nem jelent gondot, a Moyra No.12-t kentem fel alapnak, ami egy nagyon halvány rózsaszín lakk. 

Önmagában viszonylag ritkán használom, mert hosszában erősen barázdáltak a körmeim és a világos lakkok használata ezt a szépséghibát nagyon kihangsúlyozza. Ha három réteget használnék, akkor nem lenne gond, de ritkán van idegzetem sokat várni a száradásra. A pezsgős hatás kedvéért került egy másik gyengén fedő lakk az előzőre. Ez a Catrice 08. Goldbusters lett. 

A gyengén de egyenletesen fedő lakkok tökéletesek arra, hogy úgy állítsunk elő kevert színt, hogy nem keverjük össze, egyszerűen csak egymásra kenjük. Nézzétek milyen jó lett, legalábbis nekem tetszik :) 





A tesztelt lemezről nagyon pozitív a véleményem. A minták megfelelő mélységűek, szépek, a legvékonyabb vonalak is élesen kirajzolódnak a párnán amikor felvesszük a lemezről, igazán egyszerű a használata. 


Sajnos úgy látom most épp nincs készleten, de érdemes a többi minta közül is mazsolázni. Én gyakorlatilag az összeset megrendeltem és már meg is érkeztek, ezért volt lehetőségem meggyőződni a minőségükről, ez alapján bátran ajánlom őket.

Ha vásároltok, nyugodtan használjátok a 10% kedvezményre jogosító GSRX31 kuponkódot.



Üdv:



22 megjegyzés:

  1. Csodaszépek lettek a manikűrök! Én is megrendeltem az összes BPS lemezt és egytől egyig jó minőségűek. Szépen visszaadják a mintákat, mint ahogy te is írtad, a vékony vonalakat is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is bejönnek ezek a lemezek :)

      Törlés
  2. Jaj, nagyon szépek és kifejezetten elegánsak lettek :)

    VálaszTörlés
  3. wow, all designs are so good, so wonderful! good job my dear friend :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek a manikűrök, a második a kedvencem :)

    VálaszTörlés
  5. i am in love with this plate .i have it too :)
    you make amazing nails! i love how did you shaped you nails , so much !

    VálaszTörlés
  6. Nekem is megvan ez a lemez, eddig a barátkozós fázisban vagyunk. :)
    Csodás manikűrök születtek, ide jövök majd inspirálódni. :)

    VálaszTörlés
  7. Gratula a vizsgához! Csipkemintával nem is lehet melléfogni, gyönyörű mind és a lakkok is. A 12-est megnéztem volna magában is, nekem a 13-as van meg, vajon hasonlít hozzá?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Korábban szerepelt már a blogon, itt tudod megnézni: http://k-orom.blogspot.hu/2013/11/egy-kis-joghurtot.html

      Törlés
  8. Gyönyörűek ezek a manik! :))
    Én azt a lemezt kaptam meg tegnap előtt amit linkeltél. Amit teszteltél arról csak a jobb felső sarokban lévő minta egyezik. Megváltoztatták volna a mintázatokat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nahát ez érdekes, nem is figyeltem, csak a számát ellenőriztem, az stimmelt. Tényleg nem egyformák a lemezek, pedig a megnevezésük azonos. Ezt a lemezt amit teszteltem, nem is találom a kínálatban.... ki érti ezt???

      Törlés
    2. Pedig a csipkés minta nagyon tetszik rajta! :))

      Törlés
  9. engem teljesen levettek a lábamról az új lemezek, mikor akciós volt, rendeltem hármat, plusz tesztelésre is várok még kettőt. :)

    VálaszTörlés
  10. Ez a nyomdalemez most nekem nem jött be, viszont az alapszínek, amiket használtáál csodálatosak! nagyon szeretem őket. :)

    VálaszTörlés
  11. Az a csipkés minta nagyon jó. :3

    VálaszTörlés