2015. április 5., vasárnap

Golden Rose Matte 15. - a smaragd-zafír hibrid


A Golden Rose Matte 15. árnyalata annyira jól sikerült, hogy még teljes áron is ajándéknak minősül, pedig én ritkán mondok ilyet!

A színe elbűvölő, a finish tökéletes, ahogy a lakk egyéb tulajdonságai is. Két rétegben fed, egyenletesen terül, nem csíkoz, nem buborékosodik, gyorsan szárad, teljesen levett a lábamról!



Én azon szerencsések egyike voltam, aki 345Ft-ért juthatott hozzá az év eleji akció során, de a 690Ft-os teljes ár is abszolút megéri a minőség tükrében.

Nem hétköznapi szín, nagyon eleven, nagyon ütős, ugyanakkor nem rikító, nem hivalkodó! A gyűrűsujjamon szintén Golden rose lakkok szerepelnek, mégpedig a Rich Color családból. A menta alap a 44-es, a sötétkék, amivel nyomdáztam a 16-os szín. Nyomdázás és körbefestés után kapott egy réteg matt fedőlakkot (Miss Sporty Check Matte) hogy illeszkedjen a többi körömhöz.

a kép forrása
A boldogság kék madara címet is adhattam volna a bejegyzésnek, de mivel egy szín uralja a manikűrt - egy olyan szín, ami kékebb mint a smaragd, de zöldebb mint a zafír - ezért lett az a cím, ami. :) 

A kiváncsibb olvasók kedvéért fényes fedőlakkal is befotóztam:




Hogy szebb?


Üdv:



5 megjegyzés:

  1. Húúú ez a lakk kell nekem. Szigorúan a matt verzió <3
    Pedig úgy eldöntöttem, hogy nem veszek mostanában lakkot :D

    VálaszTörlés
  2. cute nails
    new post : http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/04/zebra-print-mini-skirt.html

    VálaszTörlés
  3. Húú*-* Inkább a matt verzió, de fényesen sem rossz:)

    VálaszTörlés
  4. Fedőlakk nélkül mennyivel szebb! *_*

    VálaszTörlés